Recomandarea noastră este să alegi ghete copii din piele naturală de la Marelbo. Le poți comanda online, de pe site sau poți merge în unul dintre cele peste 50 de magazine din marile orașe ale țării. Marelbo este un producător local, din inima Bucovinei, ce oferă încălțăminte excelentă, din piele naturală. Indiferent dacă vei cumpăra din magazin sau de pe site, te vei bucura de prețuri excelente, de producător. În cele ce urmează, îți prezentăm 5 caracteristici pe care să le iei în considerare când alegi ghete de iarnă pentru copii. 

  1. Materialul 

Fără îndoială, cea mai importantă caracteristică este materialul ghetelor. Îți recomandăm să alegi întotdeauna pielea naturală, deoarece se va comporta exemplar indiferent de anotimp. Pielea naturală este un bun izolant, așa că va ține cald. În plus, este impermeabilă și se curăța extrem de ușor, astfel încât nu va trebui să îți faci griji în aceste privințe. Picioarele copilului tău vor rămâne curate și uscate pe tot parcursul zilei, indiferent de vreme. 

  1. Modelul 

Foarte important este și modelul. În colecția copilului tău trebuie să se regăsească atât ghete mai scurte, ce pot fi purtate pe sub pantaloni și care sunt perfecte pentru zilele în care nu mai ninge, iar stratul de zăpadă nu este foarte mare, dar și ghete mai lungi. Ghete lungi sunt perfecte pentru joacă în zăpadă și pentru zilele în care zăpada începe să se topească și există riscul ca apa să ajungă în încălțăminte. De asemenea, în unele cazuri, ghetele lungi sunt mai comode și mai bine suportate de către copii decât cizmele. 

  1. Îmblănite sau nu? 

Ideal ar fi să îi cumperi copilului atât ghete îmblănite, dar și ghete fără blană în interior. Cele îmblănite sunt ideale pentru zilele extrem de friguroase și pentru perioadele când se petrece foarte mult timp în aer liber (cum ar fi într-o excursie). Cu toate că sunt foarte comode, dacă se va petrece mult timp în interior, s-ar putea să fie foarte călduroase. De aceea, o variantă mai bună ar fi ghetele fără blană, care au căptușeală de bemberg. 

  1. Culoarea 

Această caracteristică probabil ți se va părea cel mai greu de ales. Totul depinde foarte mult de culorile predominante ale hainelor copilului. Pielea naturală se curăță foarte bine de materialele folosite în timpul iernii pentru a topi zăpada, așa că nu ar trebui să îți faci griji și să alegi culoarea în funcție de acest aspect. Îți recomandăm să alegi atât culori închise, ce se potrivesc la orice (negru sau bleumarin), dar și culori deosebite sau chiar combinații de culori, de ce nu. 

  1. Prețul 

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și de preț. Probabil ai impresia că prețul pentru o pereche de ghete din piele naturală nu se justifică, mai ales în condițiile în care copiii cresc foarte repede. Însă, probabil ți s-a întâmplat să fie nevoie să cumperi încă o pereche de ghete din piele ecologică pe sezon sau chiar mai multe, deoarece picioarele copilului nu erau perfect uscate sau pentru că se deteriorau foarte rapid. În plus, astăzi nu mai sunt diferențe atât de mari între prețuri, așa că merită să alegi pielea naturală. 

Sperăm că aceste sfaturi te-au ajutat și că vei intra pe site-ul Marelbo pentru a alege cele mai frumoase ghete de copii.