Află mai jos ce băuturi nu trebuie să lipsească de la un astfel de eveniment. 

Tequila

Pentru un început în forță, servește-ți invitații cu un shot de tequila! Această băutură trebuie că fie disponibilă pe tot parcursul petrecerii, pentru că mulți oamenii adoră shoturile și le consideră un mod ideal de a se distra. 

Lichior

Băuturile dulci și aromate cu o concentrație alcoolică mai scăzută sunt preferate îndeosebi de femei, dar pot fi și preferatele multor bărbați. Din acest considerent, lichiorurile nu trebuie să lipsească de la petrecerea organizată de tine. Pot fi servite ca aperitiv, însă trebuie să fie lăsate la îndemână pe tot parcursul petrecerii, pentru că mulți invitați vor dori să le savureze ca atare sau să le folosească pentru a-și prepara diferite cocktail-uri.

Vin

Se spune despre vin că este o băutură „de cursă lungă”, ceea ce înseamnă că poate fi servit pe întreg parcursul unei petreceri, chiar dacă aceasta se prelungește mult după răsăritul soarelui. Așadar, nu uita să-ți faci o rezervă consistentă de vin, pentru ca invitații tăi să se poată bucura de darul lui Bachus pe tot parcursul serii!

La un astfel de eveniment se bea vin de masă, care este accesibil ca preț, are un buchet plăcut și un grad moderat de tărie. De obicei, se servește vin alb, pentru că este mai ușor și poate fi consumat pe tot parcursul petrecerii, însă ar fi bine să ai pregătită și o rezervă de vin roșu și rose, pentru cei care preferă aceste soiuri.

Bere

Dacă shoturile de tequila oferă un început promițător petrecerii, berea îi ajută pe invitați să se mai răcorească atunci când simt nevoia și să se relaxeze pe ritmurile muzicii. 

În general, bărbații se dau în vânt după bere, însă sunt și suficient de multe femei care apreciază această băutură. Dacă evenimentul are loc vara, cel mai probabil se va consuma multă bere, așa că asigură-te că ai un stoc suficient. 

Alege mai multe sortimente de bere și nu uita să incluzi printre ele și berea cu arome, precum și niște beri fără alcool.

Șampanie sau alt vin spumant

De obicei, petrecerile se organizează pentru a marca un anumit eveniment, iar tradiția cere ca invitații să ciocnească și o cupă de șampanie cu această ocazie. La noi s-a împământenit obiceiul de a numi „șampanie” orice vin spumant, iar tradiția de care aminteam a fost adaptată în consecință, așa că nimeni nu se va supăra dacă în loc de șampanie autentică vei desface câteva sticle de spumant.

Important este ca băutura să fie una de calitate și să fie ținută la rece în prealabil, pentru a-i pune în valoare toate proprietățile.

Desigur, ai libertatea de a completa lista cu o serie de alte băuturi, însă ține cont că cele pe care ți le-am prezentat sunt baza. Și încă ceva: nu uita de apă minerală, apă plată, sucuri și gheață!

Sursa foto: Free Image on Unsplash