4 moduri prin care să treci peste complexul sânilor mici:

  1. Renunță la sutienele care nu ți se potrivesc

Ca femeie cu sâni mici, te poți regăsi în situația în care achiziționezi sutiene care să ofere impresia unui bust mai mare sau pe care ai nevoie să le umpli cu diverse obiecte pentru a da impresia că ți se potrivesc. Făcând asta îți amplifici singură complexul, deoarece te forțezi să creezi impresia unor sâni mai mari și te poate afecta psihologic, chiar dacă poate nu îți dai seama. În schimb, încearcă să porți sutiene concepute special pentru mărimea sânilor tăi. Aprovizionează-ți sertarul de lenjerie cu sutiene din dantelă, de diverse modele și culori și doar admiră cât de frumos pică pe corpul tău față de cele cu push-up sau cu o mărime mai mare. Este mai frumos și sănătos să lucrezi cu ce ai decât să încerci constant să îi ascunzi.

  1. Accesorizează-i

Chiar dacă poate nu te-ai gândit până acum la asta sau nu ți se pare ceva ce ai face tu, unul dintre cele mai bune moduri de a trece peste complexul sânilor mici este de a îți face piercinguri. Nu numai că îi vor face mai speciali și le va adăuga o frumusețe aparte, dar te vor face și pe tine să fii mai încrezătoare în pielea ta. Greu de crezut sau nu, de cele mai multe ori astfel de bijuterii arată chiar mai bine combinate cu sâni mici, datorită formei acestora. Dacă îți este frică de cât de mult vor durea sau modul în care vor arăta, poți să îți faci doar unul pentru început pentru a te obișnui cu ideea, dar mai mult ca sigur te vei îndrăgosti iar de tine după ce îți vei vedea noile accesorii. 

  1. Ieși din zona de confort în privința hainelor

De câte ori ai văzut o rochie frumoasă într-un magazin, dar ai refuzat să o probezi pentru că te-ai gândit că ar arăta mai bine pe cineva cu un bust mai mare? Făcând asta te privezi pe tine de bucuria de a purta hainele pe care le iubești din cauza fricii de a nu arăta bine. Dacă vrei să începi să îți depăsești complexul, încearcă să ieși din zona de confort și să porți articole vestimentare pe care în mod normal le-ai evita. Fie că e vorba de o rochie cu umerii lăsați sau de un corset fără bretele, contează doar să găsești modelul și mărimea ce te avantajează și să renunți la ideea că hainele sunt făcute doar pentru un anumit tip de sâni. 

  1. Ia în considerare o mamoplastie

Cele mai multe femei consideră că a îți pune implanturi înseamnă să îți mărești sânii foarte mult, acest lucru ducând la un aspect nenatural de care se feresc. Contrar, implanturile mamare pot fi și de mărimi mai mici, fiind perfecte pentru a te ajuta să treci peste complexul sânilor mici. Acestea pot fi adăugate pentru a crea o formă mai frumoasă a sânului și de a îți oferi mai multă încredere în tine și corpul tău. Astfel, un ultim mod de a încerca să treci peste complexul sânilor mici este să programezi o intervenție de mărire a sânilor de la drsorinparasca.ro, care te va ajuta să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare ca niciodată. 

Indiferent de modul prin care alegi să îți depăsești complexul, important este să încerci să te apreciezi mai mult și să încerci să nu te mai gândești la ce anume cred oamenii despre tine. 

Sursa foto: freepik.com.