Ai nevoie de un carut bebe 3 in 1, pe care să-l foloseșți cât mai ușor cu putință și cu ajutorul căruia să-i oferi celui mic posibilitatea de a sta corect și confortabil? Află întâi care sunt elementele pe care trebuie să le iei în considerare, astfel încât să poți alege cât mai ușor modelul optim, care să întrunească toate aspectele necesare.

Ce conține un căruț bebe 3 în 1?

Pentru început, este important să știi despre cărucioarele 3 în 1 că au în componența lor 3 elemente principale:

·        landou – acesta a fost conceput astfel încât să-ți poți adormi copilul cât mai ușor cu putință. Realizat din materiale de calitate, landoul este confortabil și poate fi folosit mai ales în primele luni de viață ale bebelușului, atunci când acesta nu poate încă să stea în funduleț;

·        scoică – reprezintă o alternativă excelentă pentru scaunul de mașină, mai ales atunci când copilul tău este încă foarte mic. Datorită scoicii îi oferi bebelușului condiții optime în care să stea;

·        cărucior sport – îl poți utiliza cu încredere pentru a-ți plimba bebelușul și pentru a-i arăta lumea. Este vorba despre un obiect pe care îl poți lua inclusiv în călătorii, pentru că majoritatea modelelor se pliază și le poți pune în portbagaj. În același timp, este bine să știi despre căruciorul sport că este simplu de utilizat, fiind prevăzut cu mânere eficiente și comode.

Condiții de siguranță

Pentru a fi sigură că alegi căruciorul potrivit, este important să te asiguri că centura de siguranță a căruciorului sport are o prindere în minimum 3 puncte și că centura este prevăzută cu burete în zona umerilor și a pieptului. De ce? În cazul unui impact, bebelușul nu va avea de suferit.

Un alt detaliu esențial, la care trebuie să fii atentă, este referitor la frâne. De preferat este să alegi un cărucior care are atât frâne de mână, cât și frâne de picior. Dacă la un moment dat nu ești suficient de atentă, încât să acționezi frâna de mână, o vei putea acționa pe cea de picior sau invers.

Materiale

În ceea ce privește materialele din care sunt realizate cărucioarele 3 în 1, ele trebuie să fie suficient de solide încât să reziste în timp. De exemplu, cel mai bun cadru pentru cărucior este realizat din aluminiu. Mai mult, este bine să verifici ca materialele utilizate pentru interior să fie impermeabile și detașabile, pentru a le putea spăla ori de câte ori este nevoie. Știm cu toții că bebelușii varsă aproape orice le ajunge în mâini, așa că e bine să te pregătești din timp.

Design și finisaje

Nu uita să fii atentă și la finisajele căruciorului. De ce? Ai grijă ca nici landoul, nici căruciorul și nici scoica să nu aibă mânere ascuțite, în care cel mic să se poată lovi. În același timp, este important ca bebelușul să nu poată desprinde centura de siguranță.

De preferat este să alegi un cărucior cu mânerele cât mai bine rotunjite și cu frâne care să fie poziționate departe de mânuțele celui mic. Mai mult, e bine să știi că ai la dispoziție mai multe tipuri de modele interesante, din care poți alege, așa că te poți orienta spre cel care consideră că se potrivește cel mai bine nevoilor bebelușului tău, dar și nevoilor tale, în calitate de mămică!

Carucioaredecopii.ro este disponibil pentru tine 24 de ore din 24. De aici poți comanda o gamă largă de carucioare de copii, iar astfel primul an de viață al celui mic va deveni mai frumos și mai ușor!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006