Amplasarea pe hartă a salonului

București, unul din cele mai diversificate orașe din România, plin de istorie și clădiri cu o arhitectură superbă, dar din nefericire este și unul dintre orașele în care traficul nu este cel mai prietenos. Astfel, când alegi un salon pentru nuntă, trebuie să iei în calcul amplasamentul acestuia. Iar dacă nu planifici să pui la dispoziție un mijloc de transport invitaților, accesibilitate cu mașina este un punct în lista ta de priorități.

Sunt foarte multe saloane de nuntă excepționale în București sau în jurul acestuia, dar nu uita că pe lângă oferte și beneficii, accesibilitatea ar trebui să ocupe un loc important printre preocupările tale.

Meniul de nuntă

Gusturile nu se discută, dar mereu trebuie luate în seamă. Dacă localul care ți-a atras atenția a trecut testul capacității și accesibilității, acum a venit rândul ofertelor și flexibilității meniului de nuntă. Se poate ca printre invitații tăi să existe și persoane cu diferite alergii de care ar trebui să ții cont.

Bineînțeles, salonul sau restaurantul perfect pentru nuntă se va alege în funcție de meniurile oferite. Fie că preferi un meniu de nuntă tradițional sau o nuntă modernă, cu meniu premium, alimentele care conțin alergeni trebuie gestionate și echilibrate cu grijă. În funcție de gusturi, dar și de buget.

Decorul salonului

Pentru a avea o nuntă de vis, salonul ales trebuie să fie pe gustul tău, astfel trebuie să te gândești și cum ar arăta acesta decorat. Alege un salon potrivit și plănuiește exact cum dorești să arate în ziua nunții. 

S-ar putea să-ți fie impuse anumite limite pentru ce poți sau nu face cu salonul în ceea ce privește decorul, dar acest lucru ar putea fi, în același timp, un plus semnificativ. Dacă restaurantul are deja elemente de design pe gustul tău, vei economisi mult timp și buget. Discută cu organizatorul despre orice limitări pe care le-ar putea stabili și vezi dacă se aliniază la modul în care dorești să arate nunta ta.Dacă ești în căutarea unui salon de nuntă ideal în București, verifică și oferta Metropolitan Events care pun la dispoziție 4 saloane de nuntă decorate în funcție de gusturile tale și o echipă de profesioniști experimentați în acest domeniu.