Cercei moderni din materiale prețioase și semiprețioase 

Stabilește care sunt piesele vedetă din garderoba capsulă și asortează la aceste articole de îmbrăcăminte cercei moderni, realizați din mixuri de texturi: metale prețioase, aliaje, pietre, emailuri, piele, lemn, ceramică. 

Vei fi mereu în trend cu o pereche de cercei bajoran sau cu un set de cercei rotunzi hoops. Accesorizează ținutele business casual cu mini clipsuri de cristale, pentru un plus de șic. Combină diferite culori și forme, ca să obții adevărate jocuri de lumini.

Cercei clasici din aur 

O investiție care nu se devalorizează niciodată este aurul, metalul prețios care dă strălucire bijuteriilor, de la inele și lănțișoare, până la pandantive, ceasuri sau brățări. Achiziționează cercei din aur alb cu diamante pentru evenimentele de gală, cercei din aur cu smaralde sau cercei de aur cu safire pentru momentele speciale din viața ta.

Completează-ți colecția cu cercei din aur cu rubine și adaugă la seria de bijuterii clasice modele vintage de cercei de aur tip lanț. Merită să cumperi piese deosebite, pentru că valoarea lor crește în timp, iar frumusețea detaliilor te va face cu siguranță remarcată de fiecare dată când le porți.

Cumpără bijuterii în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de modelele preferate, fără să-ți epuizezi bugetul sau să renunți la cerceii preferați din cauza prețului. Găsești oferte atractive în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, ca să te bucuri de strălucirea metalelor prețioase.

Cercei din metale prețioase cu pietre

Dacă vrei să combini modele clasice de cercei cu monturi moderne, alege cercei candelabru, realizați din aur alb cu pietre semiprețioase, cristale Swarovski sau  diamante fancy, de culori diverse: galben, brown, negru, albastru, roz, verde sau orange. Optează pentru seturi de cercei pandantiv și lănțișoare choker sau coliere fantezie însoțite de cercei tip ciucure.

Adaugă la colecția ta de bijuterii cercei în formă de lacrimă și cercei cluster, ca să accesorizezi ținutele de birou și outfiturile pentru întâlnirile business într-un cadru formal-elegant.

Asigură-te că ai perechea de cercei potrivită pentru fiecare ocazie și investește inteligent în bijuterii din aur și pietre prețioase.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock