Când te uiți în oglindă și ai senzația că ceea ce vezi nu ține deloc pasul cu miracolul ce mustește de viață al primăverii, îți dorești o schimbare. Iată cele 3 nuanțe de păr pe care le poți adopta de mâine ca să te simți la fel de îndrăzneață ca o zi caldă de primăvară.

1. Blondul căpșună

Discret de extravagant, dulce dar bine primit în toate tiparele de frumusețe, blondul căpșună este culoarea sezonului. După ani de restricții și reținere de la a ne mai dezvolta imaginea din lipsă de evenimente la care să participăm fizic, anul acesta e dedicat revenirii la extravaganțe și la pofta de viață.

Blondul căpșună se deosebește de un roșcat clasic prin baza nuanței formată dintr-un blond mai deschis. De la această bază se ramifică expresii diafane de roșcat, iar împreună se topesc într-o nuanță delicioasă a părului, cu joc de culoare ce nu se încadrează în niciun registru la prima vedere.

În ciuda numelui său, blondul căpșună e considerată o nuanță rafinată, ce primește bilet de acces atât într-o sală de ședințe, cât și la un concert de muzică tehno în aer liber. Face cu siguranță parte din trendurile anului 2022, iar fascinația focoasă pe care o emană se încadrează perfect într-un parc plin de flori de primăvară.

2. Violet aprins

Acum e momentul să treci cu încredere de partea exprimărilor epatante. Din cauza ultimelor evenimente în lume, exprimarea sinelui a rămas tăcută, așteptând momentul prielnic de a se manifesta din nou în forță. Între timp, această latură a acumulat suficientă dorință și poftă de viață pentru a reveni cu o forță mistuitoare pe scena vieții sociale.

De aceea, multe femei aleg să pună pe primul loc în această primăvară un look plin de energie și personalitate. Prejudecățile privind o culoare ieșită din comun a părului nu mai au nicio putere în acest sezon. Astfel, violetul aprins, care nu se ascunde după subtonuri întunecate, ci se expune sfidător în fața lumii, a câștigat inimile femeilor în 2022. 

Adoptă acest stil îndrăzneț dacă și tu vrei să ai parte de o primăvară plină de activitățile care îți fac plăcere. Însă dacă nu crezi că poți merge până la capăt în această direcție, poți opta pentru vopsea semipermanentă. Această alegere îți va oferi un look extravagant pentru câteva săptămâni, timp suficient pentru a decide dacă rămâi la violet aprins sau vei trece la următoarea nuanță îndrăzneață.

3. Rozul pal

Rozul aparține femeilor visătoare și romantice în aceeași măsură în care și femeile ambițioase se regăsesc în optimismul acestei nuanțe. Ceea ce atrage deopotrivă atenția fiecărei femei este puterea acestei nuanțe de a încuraja libertatea de exprimare.

Nimic nu te pregătește mai bine de oportunitățile de care primăvara e plină decât culoarea florilor de cireș. Rozul s-a eliberat de stereotipurile care l-au încadrat până acum doar în scenarii copilăroase, de păpușă Barbie. Există multe nuanțe subtile și puternice de roz care detronează popularitatea rozului bombon.

Nuanța pală, de acuarelă, a rozului stinge din inocența acestei culori și îi adaugă noi înțelesuri. Poți vedea o avocată în costum de un verde smarald pe străzile Bucureștiului tot la fel de des precum o studentă cu șuvițe roz așteptând autobuzul în stație. Primăvara anului 2022 este cu siguranță un sezon al spectacolului sonor al personalității noastre, unde rolul principal acoperă întreaga scenă prin alegeri îndrăznețe de culoare și stil.

Dacă e să tragem o linie, am spune că cele 3 nuanțe îndrăznețe ale primăverii anului 2022 vor stârni o reînflorire a expresivității vizuale. Roșcată, dar spre blond, mov plin de mândrie, roz cutezător – cele 3 alegeri dau glas dorinței mistuitoare de a gusta viața din plin și de a trăi fiecare clipă cu parfum de primăvară în cel mai jovial stil.