Zbor cu parapanta

O modalitate bună de a vă testa limitele în relație. Cu siguranță partenera ta nu se așteaptă să îi oferi cadou un zbor cu parapanta, mai ales dacă este destul de reticentă la experiențele noi, pline de adrenalină. Așa că, alătură-te acestei experiențe și zboară alături de ea, pentru a-i oferi încredere. Îți garantăm că această experiență va urca rapid în topul celor mai frumoase amintiri de cuplu pe care le aveți! Când veți ajunge cu picioarele pe pământ din nou, veți avea impresia că niciun obstacol nu poate interveni în relația voastră.

O întrecere la karting

Dacă preferă mai mult experiențele pe sol, decât cele în aer, provoac-o la o întrecere pe o pistă de karting Bucuresti. Ca să faci lucrurile și mai interesante, propune-l ca cel care câștigă să îl scoată pe celălalt la o cină, într-un loc complet nou. Cum crezi că ar reacționa partenera ta la un astfel de cadou tip experiență?

Kartingul este o experiență plină de adrenalină și sigură – înainte de cursa propriu-zisă veți avea parte de un instructaj ținut de specialiști. Tot ce trebuie voi să faceți este să vă bucurați de cursă. Să câștige cel mai rapid!

O zi la SPA

Unul dintre cele mai bune cadouri cupluri de care vă puteți bucura împreună după o perioadă mai stresantă este o zi la SPA. Lăsați telefoanele acasă sau în vestiare și relaxați-vă ca și cum nu ați avea nicio grijă pe lume. Un astfel de cadou vi-l puteți face ori de câte ori simțiți că s-a acumulat prea multă tensiune și trebuie să o eliberați într-un fel. O puteți face fie prin câteva ture de bazin, fie prin timp petrecut în jacuzzi sau chiar la masaj.

Nu există cadou perfect, ci cadou potrivit pentru persoana pe care vrei să o surprinzi. Vezi care sunt nevoile partenerei tale, pliază-te pe ele și surprinde-o cu cea mai frumoasă experiență. Poate fi una plină de adrenalină sau una relaxantă – ambele tipuri de experiență duc spre amintiri de neuitat.