Cu siguranță am văzut cu toții acele emisiuni în care miresele merg să-și aleagă rochia de mireasă, să se îndrăgostească de una și să o aleagă cu lacrimi pe cea potrivită. Pare foarte simplu, dar nu este întotdeauna așa, de aceea este bine să urmați câteva sfaturi.

Definiți stilul nunții

Înainte de a alege rochia de mireasă , ar trebui ca anumite aspecte ale nunții să fie clare, cum ar fi unde va avea loc, indiferent dacă va fi în aer liber sau într-un spațiu închis, zi sau noapte, sezonul anului, stilul nunții, cât de formal sau casual este etc. Toate acestea influențează alegerea unei rochii care să se potrivească stilului nunții tale.

Rochii nuntă – sugestii eMAG

Stabiliți un buget

Să fim sinceri, ne-ar plăcea cu toții să avem un buget nelimitat pentru a ne alege rochia de mireasă, dar nu este întotdeauna cazul. Este important să stabiliți cât de mult doriți și puteți investi în rochia de mireasă. În multe ocazii se întâmplă să te îndrăgostești de o rochie care îți iese din buget și trebuie să te hotărăști între a o lăsa sau a sacrifica altceva. Așadar, ține minte cât vrei să plătești și încearcă rochii care se încadrează în acel buget.

Momentul perfect

Timpul indicat pentru a căuta o rochie de mireasă este între 6 și 9 luni, deoarece vă oferă posibilitatea de a încerca mai multe rochii cu calm, să vă gândiți la cea care vă place cel mai mult și să aveți timp să faceți modificările necesare, dacă este nevoie. Nu vrei să fii stresată că nu arată bine înainte de ziua ta cea mare.

Alege cine te va însoți

Poate doriți să mergeți să vă alegeți rochia de mireasă împreună cu mama, surorile, verișorii, prietenii sau chiar singură. Luați în considerare faptul că oamenii care vă însoțesc ar trebui să vă ajute și să nu vă derute mai rău, să căutați să luați cu dumneavoastră oameni care vă cunosc și au o atitudine pozitivă. Dacă aveți tendința de a vă simți presat atunci când ascultați multe opinii, mergeți doar cu 1 sau 2 persoane și odată ce ați decis că puteți invita pe altcineva atunci când probați o rochie. Amintiți-vă în permanență că voi trebuie să o iubiți și să vă simțiți frumoasă în ea.

Cunoaște-ți forma corpului

Este nunta ta și poți purta orice vrei! Dar pentru a fi mai confortabilă și pentru a arăta mai bine, alege o rochie de mireasa care sa scoată în evidență ceea ce îți place cel mai mult la corpul tău și nu una care să ascundă ceea ce nu îți place. Veți vedea că prin evidențierea celor mai frumoase trăsături, vă veți simți minunat și veți arăta excelent.

Rochii nuntă – oferte

Găsește o rochie care să te bucure

O greșeală pe care o poți face este să alegi o rochie de mireasă pe care să nu o iubești pentru a mulțumi pe altcineva. Poate că când ai mers să probezi o rochie, mamei tale i-a plăcut mai mult o anumită rochie sau crezi că iubitului tău îi va plăcea, dar nu te simți prea fericită cu alegerea respectivă. Găsește una pe care tu să o iubești! Acesta este cel mai bun sfat pentru a arăta uimitor.

Încercați diferite stiluri

Este posibil să aveți deja o idee despre modul în care v-ați dori să arate rochia de mireasă. Acest lucru ajută foarte mult, cu toate acestea, nu vă temeți să încercați diverse stiluri! Multe mirese se întâmplă să caute un stil și să ia ceva complet diferit. Așadar, profitați de ocazie și încercați toate rochiile de care aveți nevoie, puteți observa ceea ce vă place la fiecare și astfel puteți defini.

Rochii nuntă – idei

Găsiți ceva confortabil

Uneori există rochii de mireasă foarte frumoase, dar nu sunt confortabile pentru tine. Gândiți-vă că o veți purta multe ore, că poate că veți dansa mult și nu vă simțiți confortabil, că nu puteți sta jos sau că după 2 ore doriți deja să o dați jos. Deci caută o rochie de mireasă în care să te simți confortabil.

Alege o rochie care reflectă personalitatea ta

Rochia ta de mireasă este o declarație de stil și oportunitatea ta de a investi într-o piesă unică pentru tine. Nu este vorba de a folosi un anumit stil, țesătură și chiar culoare, „pentru că este ceea ce ar trebui făcut la o nuntă”, dimpotrivă, rochia ta ar trebui să reflecte pe deplin personalitatea ta și să nu te facă să simți că ești deghizată.