Yanxi, palatul suspinelor”, producţie China 2018, seria este una dintre cele mai populare drame istorice realizate anul trecut.

Citește și: Jane Seymour și frumuselul Sully s-au reîntâlnit la 26 de ani de la premiera serialului „Dr. Quinn”. Cum arată acum actorii

Când și unde poți urmări  Yanxi, palatul suspinelor”

Din 9 octombrie, după-amiezele vor fi mai plăcute alături de TVR 1, care ne invită în universul fascinant, plin de culoare, dar şi de pericole nebănuite, al palatului imperial din China. Aici, maşinaţiunile politice se împletesc cu poveşti de iubire şi cu suferinţele ascunse ale numeroaselor femei care trăiesc în Oraşul Interzis.

Citește și: Mare sărbătoare la Palatul Buckingham! Soțul reginei a ajuns la o venerabilă vârstă

Yanxi, palatul suspinelor”, un serial fascinant despre China Imperială

De luni până vineri, ora 17.30, la TVR 1, telespectatorii vor putea vedea un serial în premieră – Yanxi, palatul suspinelor/The Story of Yanxi Palace, producţie China 2018. Serialul Yanxi, palatul suspinelor are 70 de episoade. Dragoste şi ură, răzbunare, dar şi luptă pentru eliminarea rivalilor, toate acestea le vom regăsi în producţia care a stârnit cel mai mult curiozitatea utilizatorilor Google din întreaga lume în 2018, în condiţiile în care Google era restricţionat pe scară largă în China.

Citește și: 5 locuri romantice unde să petreci Valentine’s Day

Yanxi, palatul suspinelor”, audiențe fabuloase

Este una dintre producţiile cele mai populare ale anului 2018. Când a fost lansat, serialul, o poveste despre viaţa din China imperială, a înregistrat audienţe fabuloase. Peste 15 miliarde de vizualizări a adunat Yanxi, palatul suspinelor pe iQiyi, platforma simililară Netflix din China şi a devenit cea mai urmărită producţie în ţara de origine timp de 39 de zile consecutiv.  Apoi, serialul a fost distribuit pe mai mult de 70 de pieţe în întreaga lume, înregistrând un succes uriaş în Asia.

Yanxi, palatul suspinelor” a învins cenzura Chinei comuniste

În ciuda cenzurii interne (presa de stat din China a publicat articole în care critica serialele dramă istorică, în general şi Yanxi, palatul suspinelor, în particular şi vorbea despre efectele negative asupra societăţii chinezeşti, precum propagarea unui stil de viaţă hedonist, încurajarea admiraţiei pentru viaţa imperială, în detrimentul eroilor zilelor noastre), serialul şi-a câştigat fani din toate colţurile lumii datorită imaginilor spectaculoase, jocului actoricesc profesionist, dar şi setting-urilor şi costumelor autentice – costumele sunt lucrate cu migală, în detaliu, cu broderii realizate manual şi materiale tradiţionale.

Cu ce poveste ne cucereşte serialul Yanxi, palatul suspinelor

Yanxi, palatul suspinelor (THE STORY OF YANXI PALACE – China, 2018) este o dramă istorică ce aduce în prim plan China imperială a anului 1741.

Wei Yingluo, o tânără dintr-o familie modestă, se angajează brodeuză la curtea împăratului Quinlong. Ea îşi demonstrează încă din prima zi inteligenţa, curajul şi sufletul generos. Dar Yingluo are un secret pe care-l ascunde cu grijă. Vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu sora ei mai mare, care a murit în împrejurări misterioase în Oraşul Interzis. Îl bănuiește pe nedrept pe Fuca Fuheng (membru al gărzilor imperiale) că ar fi comis crima. Yingluo face tot posibilul să se apropie de sora lui, împărăteasa Fuca, una dintre consoartele împăratului. Aceasta o ia pe fată sub aripa ei şi o transformă într-o tânără educată, învăţând-o eticheta de la curtea imperială. La rândul ei, Yingluo devine confidenta şi prietena de încredere a împărătesei, ajutând-o să se ferească de manevrele şi comploturile rivalelor sale, celelalte consoarte ale împăratului.

În universul fascinant din Yanxi, palatul suspinelor, totul este plin de culoare, dar şi de pericole nebănuite. Intrigile politice se împletesc cu poveştile de iubire şi cu suferinţele ascunse ale numeroaselor femei, care trăiesc în Oraşul Interzis. Puternică şi curajoasă, Wei Yingluo va înainta pas cu pas în ierarhia palatului, în ciuda originilor ei umile. Va stârni invidia celor care nu reuşesc să o doboare şi admiraţia altor femei, pentru care va deveni un adevărat model.

Yanxi, palatul suspinelor. Wei Yingluo, o tânără dintr-o familie modestă, se angajează brodeuză la curtea împăratului QuinlongSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:

Sursa foto: TVR1