Căsuța de 250 milioane de dolari este, de fapt, o reședință (așezare i-am putea spune) din Bel Air ce are 38.000 mp.

Prețul uluitor a propulsat-o rapid în fruntea clasamentului celor mai scumpe proprietăți de vânzare din SUA.

Este cea mai scumpă locuință din SUA, în prezent

Dezvoltatorul imobiliar Bruce Makowsky a făcut publică această mega-locuință din Bel Air ce beneficiază de cele mai noi dotări tehnologice.

Construcția a fost realizată în 4 ani de către o echipă de peste 250 de persoane.

Priveliștile sunt impresionante mai ales că are o vedere de 270 de grade care cuprind munți acoperiți de zăpadă, Oceanul Pacific, vedere spre Los Angeles.

Vila a fost scoasă la vânzare recent și se așteaptă să bată reședinșa pompoasă a lui Aaron Spelling, evaluată la numai 200 milioane de dolari.

Cu toate astea, se pare că titlul de cea mai scumpă locuință nu-i va rămâne prea mult timp casei din Bel Air, căci o nouă proprietate 74.000 mp așteaptă să fie gata.

Se zvonește că viitoarea proprietate ar valora nu mai puțin de 500 milioane de dolari.

Ce dotări are locuința de 250 de milioane de dolari

În primul rând, cei care vor locui aici nu-și vor mai pune problema unde să cazeze invitații datorită numărului mare de camere.

Reședința dispune de 2 apartamente master, 10 apartamente VIP. Băile de lux sunt în număr de numai… 21!

Adiacent, reședința mai dispune de o construcție pentru entertainment de 17.000 mp dotată cu ringuri de dans, bucătării, bar de 5 stele, cinema de 40 de locuri, piscină infinit de peste 25 mp.

Nu lipsesc nici pista de bowling, sala de jocuri, magazin de bomboane, crama cu vinuri scumpe,terase, grădini sau heliportul.

În prețul casei primești și o colecție de mașini

Dacă te decizi să o cumperi, în acești bani întră și o colecție de mașini ce valorează peste 30 de milioane de dolari, personal, expoziții de artă, spa, centru fitness.

Interesant este faptul că în prețul de vânzare ai asigurați 7 antrenori personali pentru doi ani, la fel și colecția de mașini.

Deși prețul pare unul exorbitant pentru mulți dintre locuitorii planetei, există sute, dacă nu mii, de miliardari care se înmulțesc de la an la an și care au o viziune aparte asupra unui astfel de preț.

Unul dintre dezavantajele acestei proprietăți este distanța prea mică între vecini care se află la jumătate de aruncătură de băț de super-locuința cea scumpă.

Sursa foto