Zodia în care s-a născut președintele Volodimir Zelenski este zodia Vărsătorului. Tânărul lider ucrainean s-a născut pe data de 25 ianuarie 1978, chiar la începutul zodiei Vărsător, perioadă în care astrele pun accentul pe calitățile de vârf ale nativilor.

Caracterul acestui Vărsător care a uimit o lume întreagă este apreciat și lăudat de toți cei care îl văd alături de soldații lui în luptă.

Volodimir Zelenski, apărător al oamenilor și al democrației

Rusia a atacat Ucraina cu o furie fără precedent. Genocidul pe care l-a declanșat Vladimir Putin pare să aibă drept obiectiv distrugerea unei națiuni tot mai puternice, în plină dezvoltare, cu o orientare clară către Europa, către democrație, libertate și progres.

Președintele Ucrainei a ieșit la luptă în linia întâi și a transmis un mesaj puternic de îmbărbătare și eroism tuturor ucrainenilor și lumii întregi.

A dovedit că este mai mult decât un președinte carismatic, este un erou vizionar, care poate conduce destine și care poate schimba istoria. Fără nicio teamă față de Putin și față de numeroasele amenințări cu moartea, Volodimir Zelenski demonstrează lumii întregi că merită din plin încrederea compatrioților săi.

Un Vărsător care își împlinește destinul cu mult curaj

Astrologii recunosc în portretul lui Volodimir Zelenski trăsăturile cele mai apreciate ale Vărsătorului. Este o zodie de Aer care are destul de puține defecte, dar multe calități pe care puțini oameni le cunosc.

Nativul Vărsător este un vizionar, un revoluționar și un luptător pentru progres, pentru omenire și pentru triumful dreptății. Vărsătorii se numără printre cei mai generoși și empatici nativi ai zodiacului. Nu vor sta niciodată cu mâinile în sân când văd oamenii nedreptățiți în jurul lor.

Caracterul Vărsătorului este independent, inovator și idealist, iar tot ceea ce face, nu face pentru sine, ci pentru binele unei comunități și pentru progresul societății. Aceste trăsături s-au dovedit puternice când Volodimir Zelenski a luat decizia să candideze la președinția Ucrainei.

Un tânăr idealist, dar totodată un bun organizator și un bun orator, cu certe calități de lider, el a știut să se înconjoare de tineri capabili și democrați care au început o luptă susținută împotriva corupției și structurilor retrograde din țara sa.

De la începutul mandatului său, Volodimir Zelenski a demonstrat că este un adevărat Vărsător: deschis, direct, sociabil, original și creativ. Un om care nu are nimic de ascuns, așa cum este caracterul tuturor Vărsătorilor, și un om care se implică cu tot sufletul în proiectele majore pe care le începe.

Un actor ajuns președinte!

Ucrainenii îl cunoșteau bine pe Volodimir Zelenski datorită serialul ”Servant of the People”. În acest serial, actualul președinte ucrainean a jucat rolul unui profesor de istorie care a ajuns liderul țării sale luptând împotriva corupției.

Carisma și onestitatea specifice zodiei Vărsător au convins nu doar în serial, ci și în campania electorală pe care partidul lui Zelenski a desfășurat-o în 2019. Oamenii au căpătat încredere într-un om vizionar, cu un discurs simplu, corect, cinstit, fără promisiuni false. Nu este deloc întâmplător procentajul voturilor care au fost în favoarea lui Zelenski, și anume 73,2%.

Acest om conduce acum lupta de rezistență și eliberare a țării cu același curaj și cu aceeași determinare care l-a ajutat să preia conducerea Ucrainei în 2019.