„În timp ce Putin atacă Ucraina, ucigând cetățeni nevinovați și provocând o enormă criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin deocamdată”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Alina Kabaeva, fostă gimnastă medaliată cu aurul olimpic, ar avea patru copii cu liderul rus, în vârstă de 69 de ani, însă cei doi nu au confirmat niciodată oficial acest lucru.

Sursele mai spun că Putin și Alina Kabaeva ar avea două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015. De asemenea, aceleași surse susțin că cei doi mai au împreună încă doi fii.

profimedia-0642507166SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7„Alina are doi băieți și două fete gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția”, a declarat o sursă pentru Page Six despre copii presupușii ai lui Putin cu Kabaeva. „Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi cel mai probabil și ea are același tip de pașaport”.

Vezi și Cum arată femeie pentru care Vladimir Putin și-a părăsit soția? Cei doi s-ar fi căsătorit în secret

Este de notorietate faptul că Putin disprețuiește întrebările despre viața sa personală.

„Am o viață privată în care nu permit amestecul în aceasta. Trebuie respectată”, a afirmat el. „Întotdeauna am reacționat negativ la cei care, își bagă nasul în viețile altora.”

Putin – care mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Liudmila Shkrebneva – s-a luptat din greu pentru a-și proteja copiii de mass-media și reflectoare.
Vezi și: Ele sunt fetele secrete ale liderului de la Kremlin. Ce (nu) se știe despre copiii lui Putin

Nu vorbește niciodată public despre ei, provocând confuzie cu privire la câți copii are de fapt.

Putin și Shkrebneva au fost căsătoriți timp de 30 de ani până la divorțul lor în 2013. Fiica lor Maria s-a născut la Leningrad în 1985, în timp ce Katerina s-a născut în Germania în 1986, când familia locuia acolo în perioada în care Putin lucra pentru KGB.

Vezi și: Vladimir Putin și Ludmila Aleksandrova au divorțat după 30 de ani de mariaj. Cu cine e căsătorită acum fosta lui soție?

Alina Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 medalii la Campionatul European.

A fost supranumită „cea mai flexibilă femeie din Rusia” și, în trecut, a pozat nud, pentru o revistă pentru bărbați.

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o știre în care relata că Putin a divorțat de soția sa și că urma să se căsătorească cu Alina Kabaeva. Povestea a fost negata de Kremlin, iar ziarul a fost închis.

Cu toate acestea, au continuat speculațiile cu privire la relația lui Putin cu fosta gimnastă. Ba chiar există surse care susțin că cei doi s-ar fi căsătorit într-o ceremonie privată orgnizată de Biserica ortodoxă rusă.

Alina Kabaeva a fost membru al parlamentului pro-Kremlin timp de opt ani, iar în 2014 a fost numită de Kremlin să conducă National Media Group, companie deținută de stat, cu un salariu de 10 milioane de dolari pe an.

Citește și: Vladimir Puțin este bolnav: care sunt motivele care ar duce la această concluzie

xIes la iveală detalii șocante despre părinții lui Putin. Tatăl avea un comportament deviant: i-a scos un ochi celei care avea să-i devină soție

xFabuloasa avere a lui Vladimir Putin: de la palate luxoase și până la o toaletă de 56.000 de euro

C