–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 1. PEISAJE SACRE – Urcă pe pantele vulcanului Popocatépetl – muntele care fumegă –, sacru pentru azteci, sau aventurează-te pe Giant’s Causeway, din Irlanda de Nord.

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 2. MEGALIŢI ŞI MISTERE–  Caută înţelesul Liniilor Nazca din Peru, vizitează Partenonul din Atena sau plimbă-te printre vechile cercuri din piatră la Calanais, în Scoţia.

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 3. LEAGĂNE DE CREDINŢĂ–  Vizitează locul de naştere al lui Buddha, vezi ţara în care s-a născut Iisus sau urcă la peştera din vârf de munte unde lui Mahomed i s-a revelat Coranul.

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 4. RUINE MĂREŢE- Lasă pietrele milenare să îţi vorbească la Angkor Wat, în Cambodgia, la abaţia Cluny, din Franţa, sau în bisericile săpate în stâncă ale Anatoliei, în Turcia.