Astăzi vedeta PRO TV împlinește 50 de ani, însă a petrecut încă din weekend, alături de familie și prieteni.

Vedeta și-a strâns rudele și prietenii și au plecat să sărbătorească cum se cuvine în Turcia, la Istanbul.

Atât deplasarea la Istanbul, cât și toate petrecerile care au urmat aici au fost organizate de Andreea Esca în cele mai mici detalii, fără a le spune nimic invitaților ei. Aceștia au fost chemați la aeroport de sărbătorită, care nu le-a dezvăluit nimic înainte.

Abia la Otopeni aceștia au aflat locul în care își va sărbători simpatica știristă împlinirea celor 50 de ani: Istanbul.

După o călătoria cu avionul și o alta cu autocarul până la hotel, invitații au pus de o petrecere de pomină. Dansul a fost încins de Mihai și Elwira Petre, care i-au antrenat pe toți petrecăreții în coregrafii antrenante. Iar sufletul petrecerii au fost, așa cum era de așteptat, chiar Andreea Esca, dar și soacra sa, doamna Eram, care a rupt ringul de dans alături de Mihai Petre.

De la petrecere nu au lipsit soțul Andreei, Alexander Eram, copii Alexia și Melkior Eram, mama vedetei, Lucia Esca, dar nici prietenii apropiați – Dana Rogoz și soțul ei, Lucian Mândruță cu soția, chef Adrian Hădean, Cristiana Copos, Amalia Năstase cu soțul ei, ori prima soție lui Adrian Sârbu, Lavinia Sârbu. Marele absent de la fabuloasa petrecere a fost Tudor Chirilă, prieten apropiat al Andreei. Însă lipsa lui a fost cât se poate de motivată: acesta se află în vacanță împreună cu iubita lui și cei doi băieți în Portugalia.

Pe seară invitații au fost duși pe un vapor închiriat în totalitate de Andreea Esca, cu care s-au plimbat pe Bosfor și unde au luat cina și au continuat sărbătoarea.

Meniul a fost compus din antreuri tradiționale turcești, pachețele de primăvară umplute cu brânză, friptură de pui, chifteluțe măcelărești, orez cu legume și un fabulos tort, vedeta mesei.

esca50SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Iar muzica orientală de pe vapor nu i-a lăsat indiferenți pe petrecăreți care s-au lăsat cuprinși de febra dansurilor din buric. Dintre toți s-a remrcat însă chiar sărbătorita care a fost filmată într-o ipostază mai puțin obișnuită: unduindu-se cu grație pe ritmuri turcești. Ei i s-a alăturat pentru puțină vreme soțul Alexander Eram.