Sarah Burnett-Moore, în vârstă de 54 de ani, a declarat că s-a filmat în timp ce a intrat  în școala St Thomas’s Battersea, unde învăța micul prinț, și s-a plimbat pe coridoare fără ca nimeni să o întrebe cine este și ce face acolo. Femeia a povestit că a fost șocată când a văzut că porțile masive din fața școlii și nici ușa principală a școlii nu au fost închise după ce a sunat clopoțelul, fiind astfel extrem de ușor ca oricine să pătrundă în școală.

Citește și: Kate Middleton a reușit să rupă o tradiție regală de 58 de ani. De ce a înfuriat-o din nou pe regină

Prințul George a fost trist în prima zi de școală. Imagini adorabile

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Vești triste pentru fanii lui Robbie Williams. Artistul și-a anulat mai multe concerte din cauza unei boli misterioase: „Îl va ucide”

Școala în care învață are o mare problemă de securitate

„Aș fi putut intra joi cu un dispozitiv exploziv și să distrug întreaga școală. Locuiesc la doar 200 de metri de școală și atât eu, cât și vecinii mei suntem îngrijorați de faptul că această instituție are o mare problemă de securitate, având în vedere că prezența prințului ar putea transforma zona într-o țintă pentru atacuri ale teroriștilor”, a declarat femeia.

Sarah trage astfel un semnal de alarmă asupra faptului că viața lui George este în pericol și nici ei nu se simt în siguranță.

Citește și:Micul prinț George, prima zi de școală. Imaginile sunt adorabile. Motivul pentru care Kate Middleton a lipsit de la acest eveniment important din viața băiețelului

Kate Middleton se teme că prințul George va fi marginalizat de colegii lui

Mai mult, ducesa de Cambridge este și ea extrem de îngrijorată pentru felul în care George se va simți la școală. Ea se teme că micul prinț  ar putea să fie marginalizat de ceilalți copii din cauză că știu că el face parte din familia regală. „Toți ochii vor fi pe micul prinț 24 de ore. Kate este îngrijorată că s-ar putea simți marginalizat de ceilalți copii pentru că el face parte din familia regală”, a declarat o sursă de la palat pentru revista New Idea. Cu toate acestea, Kate înecarcă din răsputeri ca fiul ei să fie un copil cât mai normal. Ea a declarat că vor face tot posibilul ca George să fie dus și luat de la școală de ea sau de tatăl lui, prințul William.  Ducesa de Cambridge nu se poate ține deocamdată de plan, întrucât ea a anunțat pe 4 septembrie că este însărcinată cu al treilea copil și suferă de grețuri matinale severe. Mai mult, acesta a fost și motivul pentru care a lipsit joi de la prima zi de școală a băiețelului ei, George fiind însoțit doar de tatăl lui.

Citește și: