Potrivit ziarelor mexicane, actrița a suferit un accident în casa ei din Mexic, unde a revenit pentru o perioadă scurtă.  Actrița s-a lovit rău la cap și a fost dusă la spital, unde medicii au băgat-o de urgență în sala de operații din cauza leziunilor grave.

Fiica ei,  Sofía Castro, a dezvăluit pe contul ei de Instagram că mama ei este în afara oricărui pericol, însă accidentul a fost unul destul de grav.

„Angelica s-a lovit putenic la cap. A venit cu un ochi vânăt și umflat și maxilarul fisurat. Situația ei era atât de delicată încât la operație a participat doctorul ei, Raul Lopez Ifante, care are tot timpul grijă de ea când are probleme estetice. Medicii nu au lăsat-o deloc să mai aștepete și au dus-o imediat în sala de operații”, a declarat o sursă pentru publicația TV Notas.

Mai mult, presa mexicană susține că Angelica ar fi căzut și s-a lovit din cauză că era în stare de ebrietate.

„Inițial s-a spus că Angelica a căzut și s-a lovit din neatenție, dar adevărul că Angelica a petrecut în oraș cu o noapte înainte și s-a îmbătat. Abia mai putea să meargă când a ajuns acasă și când a vrut să urce scările, a alunecat, s-a lovit de balustradă și s-a rostogolit pe scări”, a mai spus sursa, precizând că fosta primă doamnă a mexicului este acum în stare stabilă datorită intervenției prompte a medicilor.

 

Actrița din „Gaviota”  a încercat să țină secret incidentul, ce a avut loc pe 12 iulie, și a luat toate măsurile necesare. Ea și-a angajat chiar și bodyguarzi care să o păzeasă la spital, însă informația tot a ajuns în presă.

Citește și: Mama lui Edith Gonzalez a suferit un șoc după moartea fiicei ei. Nu se poate opri din plâns: „Vin după tine, copila mea!”

Fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, era violent cu Angelica

 

Angelica Rivera se pare că încă mai suferă după divorțul de fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto. Ei au avut un mariaj tumultuos ce a durat mai bine de 10 ani. Însă, povestea lor de iubire s-a terminat cu mare scandal, frumoasa actriță fiind părăsită pentru un fotomodel mult mai tânăr. Cei doi au divorțat oficial în luna mai, iar anunțul a fost făcut chiar de fostul lider.

Angelica Rivera părea fericită până s-a aflat că divorțează  de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto. Totuşi, în spatele figurii de femeie împlinită, pe care o afișa actrița din „Stăpâna’ la brațul soțului ei, presa mexicană dezvăluia că se ascundea chipul unei soţii chinuite şi terorizate, mai ales că pre­şedintele mexican nu s-a sfiit să afirme că frumu­seţea ei îi cam dă prilej de gelozie și de… bătăi, după cum subliniau unii care cred că internarea subită  din martie, 2013, când susținea că a căzut pe scări, a fost cauzată, de fapt,  de o ieşire vio­lentă a soţului ei.

„Nieto i-a dat o bătaie zdravănă Angélicăi. Loviturile lui au fost atât de dure, încât a băgat-o în spital, dezvăluia la vremea respectivă la un post local de televiziune Laura Zapata, sora actri­ţei şi cântăreţei mexicane Thalía. Incidentul n-a fost nici confirmat, nici contes­tat de familia prezidenţială, care a trecut totul sub preş şi a continuat să pozeze într-un cuplu fericit, alături de toţi cei şase copii (dintre care trei ai lui Peña Nieto).

Înainte de căsătorie, Enrique a fost  criticat adesea în presă pentru desele lui aventuri şi era poreclit Hell Boy, din cauza caracterului său violent. El a fost acuzat și că şi-ar fi ucis prima soţie, Monica Pretelini.

Enrique Nieto și-a terminat mandatul de președinte pe 30 noiembrie  și a fost implicat într-un scandal de fraudă fiscală, fiind acuzat că ar fi primit 6 milioane de dolari mită de la baronul drogurilor din ţară,  El Chapo Guzman. De atunci, el și Angelica nu au mai fost văzuți în public, actrița alegând să fugă în Los Angeles cu cei trei copii ai ei. 

Citește și: