Artista și actrița, în vârstă de 68 de ani, a anunțat că își anulează turneul din luna iunie, în cadrul căruia urma să susțină concerte în SUA și Canada.Inițial își anulase doar jumătate din concerte din cauza unei dureri puternice de spate, însă această durere s-a dovedit a fi de fapt un simptom al cancerului mamar.

Va urma un tratament cu radioterapie

„Olivia Newton-John își amână concertele din SUA și Canada din luna iunie. Durerea de spate din cauza căreia a anulat inițial jumătate din concertele programate s-a dovedit a fi cancer mamar care s-a metastazat”, a scris reprezentantul artistei pe pagina de facebook a acesteia. În plus, el a precizat că Olivia va urma un tratament cu radioterapie și este încrezătoare că se va întoarce înapoi pe scenă până la sfârșitul anului, într-o stare mai bună ca niciodată, ea anulându-și și toate aparițiile în emisiuni.

Olivia Newton-JohnSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am luat această decizie după ce m-am consultat cu echipa mea de medici şi cu terapeuţii naturişti, precum şi cu echipa medicală din cadrul Centrului de Wellness şi Cercetare Olivia Newton-John Cancer din Melbourne, Australia”, a mai scris aceasta pe facebook.

Olivia Newton-John a reușit inițial să învingă cancerul în urmă cu 25 de ani și de atunci și-a dedicat timpul ajutând și alte femei care s-au confruntat cu această boală. La începutul acestui an, ea a mărturisit că perioada în care s-a luptat cu cancerul prima dată a fost foarte grea pentru ea, dar care a învățat-o ce înseamnă compasiunea. „Sunt recunoscătoare pentru experiență, pentru că fără ea nu aș fi făcut așa multe lucruri în viața mea. M-a învățat compasiunea celor care trec prin momente dificile. Olivia a fost nevoită prima dată să apeleze la masectomie, precizând că atitudinea pozitivă a ajutat-o să-și revină.

 

Artista a devenit celebră după rolul de excepție din filmul „Grease”, din 1978, unde a jucat alături de John Travolta și care s-a bucurat de un succes enorm.

Chloe Lattanzi, fiica celebrei actrițe Olivia Newton-John, care se pare că și-a moștenit mama în frumusețe, a avut și ea mari probleme de sănătate în trecut. Aceasta s-a luptat în trecut cu anorexia, însă acum aceasta arată sănătoasă și fericită. Ea spune că cel care a ajutat-o să-și revină a fost chiar logodnicul, James Driskill. „Mă simt minunat, m-am recuperat complet, sunt sănătoasă și am o grămadă de grăsime pe mine”, a declarat Chloe anul trecut.