Eva Longoria

Actrița din „Neveste disperate” are numai 1,58 metri (unii baga mâna în foc că e chiar mai scundă de atât!), însă întotdeauna s-a aflat în topul celor mai sexy celebrități. Iar dacă în rolul Gabriellei Solis, din serial, poartă mai tot timpul tocuri amețitoare, in viața reală e mult mai relaxată, alegând adesea încălțăminte fără toc.

Lady Gaga

Micuță de statură e și Lady Gaga, care măsoară tot 1,58 metri. Nu are însă nicio șansă să nu fie remarcată atunci când intră într-o încăpere. Să ne amintim doar de rochia ei din carne crudă, pe care a purtat-o cu dezinvolură, în urmă cu 7 ani, la gala premiilor MTV.

Christina Aguilera

Cântăreața cu un timbru atât de special, cu o voce extrem de puternică, măsoară și ea 1,58 metri. 1,58 de metri de sex-appeal, ar spune unii. Cine a urmărit-o de la lansare știe însă că s-a schimbat mult. Aguilera a debutat în industria divertismentului – apărând pe micul ecran în serialul Mickey Mouse Club – când nu avea mai mult de 12 ani.

Kim Kardashian

Și ea măsoară tot 1,58 de metri, însă aproape că nu e om să nu fi auzit de ea. Asta, chiar dacă nu cântă, nu dansează, nu joacă în filme. Cu formele ei voluptoase, pe care le afișează cu nonșalanță, a reușit întotdeauna să atragă toate privirile, chiar mică de stat cum e.

Jada Pinkett-Smith

Soția actorului Will Smith o fi mică la cei 1,52 metri ai săi, dar nu trece neobservată. E sexy și jonglează perfect cu actoria și muzica, ba chiar din când în când mai produce și filme. Și reușește să-și țină soțul aproape, în ciuda deselor zvonuri de divorț.

Reese Witherspoon

”Drăguța Americii”, actrița Reese Witherspoon, înaltă de doar 1,58 metri, are nu doar un succes răsunător, dar și o personalitate uriașă. Când soțul ei a fost arestat pentru că șofa în stare de ebrietate, a refuzat să rămână în mașină sau să tacă. Mai mult, chiar i-a jignit pe polițiști. În final, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-i pună cătușele și să o ducă la secție. Între timp, actrița a cerut scuze public pentru comportamentul său.

vedete mici inaltimeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mary Kate Olsen

Una dintre gemenele Olsen, Mary Kate, are nu mai mult de 1,57 metri. E cu 2,5 centimetri mai scundă și cu două minute mai tânără decât Ashley. Celebră, ca și sora sa, de pe vremea serialului ”Full House”, e un afacerist de succes. Averea combinată a celor două depășește un miliard de dolari.

Shakira

1,58 de metri e statura multor vedete. Aici se încadrează și senzuala Shakira. Cui îi mai pasă de înălțime când mijlocul se unduiește așa, iar vocea te face să te ridici de pe scaun și să dansezi?

Salma Hayek

Are 43 de ani, 1,58 metri și încă e considerată una dintre cele mai sexy femei din lume. Talentul, recompensat cu un Oscar, pentru rolul Fidei Kahlo, vine la pachet. Miniona actriță a jucat în peste 40 de filme și nu dă semne că ar vrea să schimbe ritmul.

Citește și Vedete de la Hollywood despre care nimeni nu știa că sunt înrudite