Când întâlnesc zodiile de Foc perechea potrivită

Berbec, Leu, Săgetător

Pentru femeile născute în zodiile de Foc, cea mai frumoasă perioadă pentru a-și găsi perechea potrivită este de obicei între 21 și 27 de ani.

Femeia Berbec are cele mai mari șanse să iubească și să fie iubită cu pasiune de un bărbat pe care îl cunoaște în preajma vârstei de 21 de ani.

Pentru femeia Leu, vârsta cheie este 26 de ani, vârstă la care este împlinită, puternică și sigură pe sine și știe exact ce vrea de la un bărbat.

Iar femeia Săgetător își dezvăluie esența, puterea și seducția în jurul vârstei de 24 de ani, când devine un adevărat magnet pentru bărbați și poate alege partenerul ideal.

Zodiile de Pământ și vârsta ideală pentru o pasiune nebună

Taur, Fecioară, Capricorn

Se spune că femeile din zodiile de Pământ se maturizează mai repede și sunt capabile să dăruiască iubirea fără rezerve între 16 și 22 de ani.

Femeia Taur este precoce, iar adolescența pentru ea este perioada cea mai intensă din punct de vedere al relațiilor. Chiar de la 16 ani, ar putea cunoaște un tânăr lângă care va rămâne toată viața, cu aceeași pasiune și afecțiune.

Fecioarelor le este foarte greu să găsească perechea potrivită și, dacă nu o fac în tinerețe, pe la 20 de ani, mai târziu va fi mai greu să se abandoneze unei pasiuni nebune.

La fel de precoce precum femeia Taur, nativa din Capricorn va iubi fără restricții și fără sacrificii în jurul vârstei de 22 ani, când are cele mai mari șanse să întâlnească bărbatul cel mai potrivit.

Zodiile de Aer și perechea potrivită

Gemeni, Balanță, Vărsător

Dintre toate zodiile, cele de Aer sunt cele mai nesigure, instabile și superficiale. Fie întâlnesc dragostea prea devreme în viață și nu apreciază ceea ce au găsit, fie vine prea târziu, după decepții dureroase.

Femeia Gemeni va descoperi partenerul perfect pe la 19 ani, dar nu își va da seama decât mult mai târziu că l-a găsit… uneori prea târziu pentru a mai îndrepta lucrurile.

Și Balanța poate descoperi marea iubire devreme, în jurul vârstei de 20 de ani, dar nu va reuși să o păstreze decât făcând mari sacrificii.

Iar femeia Vărsător trebuie să învețe să iubească intens de la 23 de ani, altfel nu va reuși niciodată să mai aibă încredere în iubire.

Zodiile de Apă și vârsta iubirii ideale

Rac, Scorpion, Pești

Femeia Rac nu concepe viața fără familie, dar are suficientă răbdare să găsească partenerul potrivit, în jurul vârstei de 26 de ani.

Pentru femeia Scorpion, marea dragoste și perechea potrivită pot apărea în jurul vârstei de 30 de ani, pentru că ea are răbdare să aștepte.

Iar femeia Pești se va simți cu adevărat împlinită în dragoste, în jurul vârstei de 27 de ani, chiar dacă pot apărea obstacole în calea ei și poate avea și alte relații.

sursa foto: 123rf.com