Dacă despre averea de peste 40 de milioane de dolari a lui Hugh Hefner, mort la 91 de ani, anul acesta, s-a tot scris, mai ales că a lăsat în urmă o văduvă cu 60 de ani mai tânără, iată că apar lucruri noi din testament.

Conform presei de peste Ocean, pentru a beneficia de averea lăsată de fondatorul Playboy, atât văduva Crystal (fost iepuraș Playboy, căsătorită cu Hugh Hefner în 2012), cât și copiii acestuia – Christie, David, Marston and Cooper – vor trebui să se țină departe de alcool, droguri și medicamente care dau dependență (care nu le-au fost prescrise de medic, în cadrul unui tratament).

Lor li se poate cere oricând să facă analize, dacă există bănuiala că ar consuma așa ceva. Vor avea din nou dreptul la moștenire dacă scapă de dependență și nu mai recurg la astfel de substanțe un an. Apoi, li se poat cere oricând să repete analizele.

În plus, pierd de asemeni moștenirea dacă se dovedește că nu-și pot manageria finanțele sau nu pot avea grijă de propria persoană.

În plus, doi dintre copiii lui Hugh Hefner, Marston, de 27 de ani, și Cooper, de 26, nu pot intra în posesia moștenirii până nu împlinesc 30 de ani.

Mai mult, Hugh Hefner a stimulat în testament că nu vor beneficia de banii lăsați de el eventualii copii ai săi apăruți după moartea sa sau concepuți după decesul său (din spermă congelată). Cum, în momentul vieții, afirma că prin patul său au trecut 1.000 de femei, șansele ca așa ceva să se întâmple există.

Foto: Hepta

Citește și: