Văzând un tablou atât de neobișnuit, o femeie gravidă în luna a opta, care se pregătea să-și injecteze drogul ziua, în amiaza mare, polițistul Ryan s-a apropiat să stea de vorbă cu ea.

”O să îți omori copilul. De ce faci asta?”, i s-a adresat el, întreaga scenă fiind filmată și difuzată apoi pe CNN.

Femeia, Crystal Champ, în vârstă de 35 de ani, nu a ascuns niciun moment faptul că era dependentă și că renunțase la luptă. ”Cum îndrăznești să mă judeci? Nu ai idee cât de greu e!”, i-a răspuns ea. ”Știu ce persoană orbilă sunt și în ce situație mă aflu”, i-a mai spus ea printre lacrimi.

A recunoscut că dădea zilnic 50 de dolari pe droguri doar pentru a mai suporta să trăiască. A încercat de nenumărate ori să se lase, dar fără succes. ”M-am lăsat păgubașă. Am decis că așa va fi viața mea”, admite învinsă femeia.

Polițistul i-a ascultat povestea și nu a putut rămâne insensibil. A aflat că Crystal, dată spre adopție de bebeluș, se lupta cu dependența de droguri din adolescență și că de doi ani era pe străzi. Locuia împreună cu un bărbat într-un cort, nu departe de o autostradă. Sub nicio formă nu avea ce să îi ofere bebelușului, după venirea sa pe lume.

”Am fost trimis de Dumenzeu”

Femeia a mărturisit că nu i s-a părut că avortul era o opțiune și că a sperat până în ultimul moment că se va întâmpla o minune, că cineva îi va adopta fetița. Iar miracolul s-a întâmplat.

Ryan, deja tată a patru copii, a întrebat-o pe Crystal, fără altă introducre, dacă ar fi de acord să-i adopte copilul. ”Am fost trimis de Dumenzeu. Dumnezeu ne-a adus laolaltă!”, explică bărbatul decizia sa.

Cât despre Crystal, știa că Dumnezeu îi ascultase rugile.

Hotărârea era luată, Ryan mai trebuia însă să stea de vorbă cu soția. Semn însă că divitatea avea un plan pentru el și sotia sa, aceasta a fost imediat de acord. Soții vorbiseră în trecut despre posibilitatea de a adopta un copil, însă așteptau ca mezinul, care avea doar 10 luni, să mai crească. Planurile lor s-au schimbat din mers și nu au în prezent niciun regret. Au devenit părinții unei minuni de fetițe, pe care au numit-o Hope (speranță).

”Simțim că Dumnezeu ne-a chemat să facem asta”, spun acum amândoi într-un glas.

Cei doi declară că nu vor să-i ascundă micuței Hope cum a venit pe lume și cine îi sunt părinți biologici.

Foto: Captură CNN

Citește și: