UPDATE: Oamenii legii au reușit să rețină o suspectă în zona de metrou Pipera.

 

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.  „În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.  Pe braț purta o haină de culoare neagră.  Potrivit martorilor, agresoarea i-ar fi spus unei femei aflate pe peron „nu scapi de mine”.

„Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență. În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Suspecta are aproape 60 de ani

Populația este rugată de Poliția Capitalei să apeleze de urgență serviciul de urgență 112 daca au informații despre această femeie din imagine.

„Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, se arată în comunicat.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce o tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața metroului în stația Dristor 1 din București, de o femeie de 36 de ani, pe nume Magdalena Șerban. Criminala a fost reținută, la scurt timp după incident, și a fost arestată pentru 30 de zile.

 

Citește și: