Patronul unui magazin de haine din Marea Britanie vrea să preîntâmpine furturile și pentru asta e dispus să facă destul de multe. De exemplu, a anunțat că vrea să angajeze hoți ”de meserie”, care să încerce să fure din magazinul ei.

Mai mult, aceștia vor fi și plătiți cu 50 de lire sterline de dolari pe oră. Condiția e însă ca, după ce reușesc să fugă cu marfa, să se întoarcă și să-i spună cum au procedat. Așa, femeia vrea să se pună la adăpost de eventualele furturi ”pe bune”.

Mai mult, hoții pot păstra trei dintre obiectele furate.

Anunțul ”de angajare” e unul cât se poate de serios, fiind postat pe un site cu oferte de muncă. Dându-și seama că mulți ar putea crede că e o farsă, femeia care deține magazinul explică în anunț că încearcă o altă abordare, după ce, ani de-a rândul, a avut multe pierderi de pe urma furturilor din perioada Sărbătorilor de iarnă.

Pentru că magazinul e foarte plin începând cu luna noiembrie, explică ea, e foarte greu ca clienții să fie monitorizați.

”Este un anunț ciudat, dar sunt decisă să găsesc slăbiciunile pe care poate nu le-am observat până acum”, mai explică femeia în anunț.

Interesant este că femeia își dorește ca viitorii angajați hoți să nu aibă cazier. Ceea ce, până la urmă e normal. Un hoț bun nici nu este prins!

Vezi și El este cel mai politicos hoț din lume. Așa să tot fii ”jefuit”!

Citește și: