În 2014, când avea 22 de ani, Laura suferea de hipotiroidism, presiune arterială mare și era prediabetică. A realizat atunci că, fără o schimbare radicală în viața ei, nu avea să se bucure de tinerețea ei.

”Am decis să-mi iau în stăpânire viața și să fac o schimbare”, declară Laura, acum o tânără atrăgătoare și sigură pe ea. Însă în acea vreme ajunsese să ia în considerare inclusiv ”slăbirea” cu ajutorul bisturiului.

A vrut să-și mai dea o șansă înainte de a ajunge pe mâna doctorilor și a început să meargă la sală. A descoperit că îi place foarte mult să ridice greutăți. Atât de mult încât a realizat că nici nu era nevoie de chirurgie.

A început ca o corvoadă, dar s-a transformat în plăcere

Și i s-a mai întâmplat ceva neașteptat. Ceea ce a început ca o corvoadă s-a transformat rapid într-o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă sănătate, fitness și nutriție.

”Am început să merg la sală, să ridic greutăți și să mânânc curat, potrivit nevoilor corpului meu. A durat doar câteva săptămâni ca să-mi dau seama că nu aveam de ce să ajung la cuțit”, povestește tânăra.

A slăbit 45 de kilograme în primul an

”În primul an am dat jos mai bine de 45 de kilograme fără operație și mi-am schimbat semnificativ obiceiurile nesănătoase. Acum nu mai am probleme de sănătate, iar viața mi s-a schimbat în bine după ce am înțeles că ceea ce vrem și ceea ce facem se află sub controlul nostru total”, povestește Laura, un om complet schimbat.

Laura cantarea 136 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Sună simplu, nu? Deși există o sumedenie de tehnici de slăbit, diete care înfometează, pastile, ceaiuri, planuri de nutriție și tot așa, povestea Laurei arată că un pic de disciplină și multă muncă aduc rezultate.

Fără amidon și zaharuri procesate

”Mănânc mâncare curată. Am eliminat amidonul și zaharuruile procesate. Nu mai mănânc în oraș, nu mai comand mâncare. Nu mai cumpăr junk food de la supermarket. Nu mai consum alcool cu prietenii. Nu mai mănânc porcării. Asta e tot!”, mai explică tânăra.

 Mai mult, ritmul susținut, slăbirea într-un ritm potrivit, fără înfometare, au făcut ca nici pielea să nu rămână în exces. În prezent, Laura continuă același ritm de viață, dar acum are 33.000 de oameni care o umăresc pe Instagram, oameni care o consideră un exemplu.

”Ești ceea ce alegi să fii!”, ”Nu ești prea în vârstă, nu e prea târziu!”, ”Dacă obosești, învață să te odihnești, nu să renunți!” – sunt doar câteva dintre încurajările transmise de Laura fanilor săi.

Foto: Instagram

Vezi și Ți-l amintești pe Buddy Valastro din ”Cake Boss”? A slăbit și pare că a întinerit cu 10 ani! Uite ce dietă a ținut!

Citește și: