Când ai venit acasă cu noul tău telefon, nu-ți puteai stăpâni zâmbetul. Cameră foto cu număr dublu de megapixeli față de fostul tău gadget, rezoluție video 4K și display Super AMOLED. Specificații de top, care păreau să nu fie depășite prea curând.

Ei bine, pe planeta telefoanelor inteligente timpul trece uimitor de rapid. După doar un an de la lansare, smartphone-ului tău nu i-ar strica un update moderat care să-l mențină atractiv. Dacă vrei să-i acorzi și un plus de protecție, iată ce ai putea să cauți:

1. Echilibru, pentru poze de o claritate perfectă

Telefonul tău ți-a trecut pe linie moartă aparatul foto. Nu mai vezi niciun motiv pentru a lua după tine două obiecte cu același rol. Totuși, ai vrea ca pozele tale să fie la fel de clare ca ale vechiului compact. Chiar dacă telefonul vine cu stabilizator optic de imagine, tot un punct fix este cea mai buna garanție ca vei avea o poza „oglindă”

Alături de calitatea mai bună pe care o oferă imaginilor, un mini-trepied îți este de ajutor și în apelurile video prelungite, dar și dacă obișnuiești să comunici live pe Facebook. Astfel, ai mai multă libertate de mișcare și le vei da tuturor ocazia să te vadă mai bine.

2. Protecția totală la zgârieturi, care te scapă de stres

Vine un moment când, oricât ai fi de grijuliu, realizezi importanța unor huse și folii de calitate. Poate că ai fost norocos atunci când ai prins telefonul cu doar câțiva centimetri înainte să atingă podeaua, dar crezi că vei fi mereu pe fază?

Nu ai vrea să „decorezi” capacul de pe spate cu o zgârietură inestetică sau să-ți spargi display-ul, nu-i așa? Atâta timp  cât alegi o husă simplă sau cu baterie încorporată și o folie de protecție din sticlă, ai șanse mari să-ți păstrezi telefonul intact multă vreme.

3. Sunetul potrivit cu muzica pe care o iubești

Smartphone-ul tău are un sunet bestial, dar locurile în care poți asculta muzică în voie sunt foarte puține. De ce să renunți la plăcerea ta și să nu accesorizezi telefonul cu o pereche de căști stereo?

Fie că alegi căști intraauriculare sau căști extraauriculare, nu vei pierde niciun beat preferat. Mai mult, dacă modelul căștilor va avea și un microfon încorporat, te vei bucura de apeluri la o calitate superioară a sunetului.

Așadar, investiția ta în viitorul telefon mai poate aștepta. Cu accesoriile potrivite, ai toată siguranța că smartphone-ul tău nu te va lăsa la greu, chiar dacă nu mai este nou-nouț.  

Credit foto: Shutterstock