Privește cu atenție desenele din imagine și gândește-te cum ții cana de ceai sau paharul din care bei cafeaua cumpărată de la vreun dozator. Dacă te recunoști într-unul din desenele de mai sus, citește ce poate să spună despre tine acest gest banal.

Tu cum ții cana de ceai? Ce arată desenul 1

Dacă ții cana de ceai sau ceașca de cafea de toartă cu toate degetele sau cel puțin cu trei degete din patru, ești o fire hotărâtă și un om care știe ce vrea și nu se ferește de situațiile riscante, când știe că are ceva de câștigat. Se pare că ai calități de lider sau cel puțin de bun organizator și ești genul de persoană care vrea să le facă pe toate bine, repede și eficient. De cele mai multe ori, ideile tale bine gândite și organizate te ajută să câștigi multe!

Ce spune desenul 2

Dacă te recunoști în desenul cu numărul 2 după cum ții cana sau ceașca de cafea mai degrabă sprijinită în palmă, decât de toartă, se pare că ești o persoană inventivă, ingenioasă și foarte creativă. Iubești arta, muzica, distracțiile, dar și lenea. În schimb, ai de multe ori idei creative care te scot din impas și te ajută să te impui în fața colegilor mai puțin norocoși.

Ce arată despre tine desenul 3

Dacă ții toarta de la cană doar cu degetul arătător, se pare că ești o persoană sensibilă și destul de vulnerabilă, care nu este prea sigură de sine. De multe ori te îndoiești de propriile decizii, chiar dacă te-ai gândit la ele îndelung și ai fost în cumpănă zile întregi. Ai nevoie de susținere emoțională și de sprijin din partea prietenilor sau a familiei.

foto: Shutterstock