Unii se semnează doar cu numele de familie, cât mai scurt și simplu. Dar sunt persoane care se semnează atât cu numele de familie pe care îl scriu întreg și citeț, cât și cu numele mic. Tu cum te semnezi? Iată ce semnificație are stilul în care ne semnăm fiecare.

Dacă te semnezi doar cu numele de familie

Este probabil cea mai comună semnătură, chiar dacă majoritatea oamenilor mai adaugă și inițiala prenumelui. Este specifică persoanelor care au încredere în ele, dar au probleme când este necesar să ia decizii legate de viața sentimentală sau legate de situații care declanșează emoții și trăiri puternice.

Semnătura care conține și numele, și prenumele

Aceste persoane au o părere foarte bună despre ele însele, sunt deschise și ușor înfumurate, dar știu să își pună în valoare calitățile. Sunt echilibrate, iar prietenii știu că se pot baza pe ele la nevoie. Sunt foarte ambițioase și fac totul pentru a urca mai sus în carieră. Nu se mulțumesc niciodată cu puțin și sunt în stare să facă sacrificii dureroase să ajungă sus.

Dacă preferi să te semnezi doar cu numele mic

Fie aparține unei persoane timorate, care se lasă dominată și manipulată de cei din jur, în speranța că va câștiga noi prieteni, fie aparține unei firi rebele, care nu se poate acomoda cu regulile sociale și obligațiile impuse de familie. Indiferent de fire, acest de tip mai rar de semnătură trădează un soi de încăpățânare infantilă, care nu poate aduce decât necazuri și neplăceri în situațiile majore.

sursa foto: Shutterstock