Trucuri pentru ornarea mâncărurilor
► Cel mai des folosite pentru ornat sunt: lămâile, măslinele, pătrunjelul verde, mărarul, morcovul fiert, gogoşarii şi castraveţii muraţi, oul fiert şi maioneza.
► Supele se ornează cel mai des cu pătrunjel verde tocat mărunt sau cu crutoane.
► Fripturile se ornează cu frunze de salată verde, ciuperci, roşii sau castraveţi tăiaţi felii.
► Peştele se ornează cu felii de lămâie, ceapă roşie, capere, morcovi fierţi, pătrunjel verde.
► La salate, cel mai mult se folosesc măslinele, maioneza, lămâile, gogoşarii şi castraveţii.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_b6bf6da1f1973711a47390b6f5334459.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_8fe77980b4447a14b8f7f9af437941f1.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)