Clătite pufoase şi delicioase
► Aluatul de clătite devine mai fraged dacă se înlocuieşte o treime din cantitatea de lapte cu bere sau cu apă minerală.
► Clătitele devin mai gustoase şi mai aromate, dacă se adaugă în aluat un măr ras şi o lingură de coajă rasă de lămâie sau de portocală.
► Pentru desert, clătitele se pot prăji în unt în loc de ulei.
► Dacă se rup clătitele atunci când se întorc, se mai adaugă în aluat puţină făină, care se dizolvă separat şi apoi se toarnă treptat în aluat.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri