Clătite pufoase şi delicioase
► Aluatul de clătite devine mai fraged dacă se înlocuieşte o treime din cantitatea de lapte cu bere sau cu apă minerală.
► Clătitele devin mai gustoase şi mai aromate, dacă se adaugă în aluat un măr ras şi o lingură de coajă rasă de lămâie sau de portocală.
► Pentru desert, clătitele se pot prăji în unt în loc de ulei.
► Dacă se rup clătitele atunci când se întorc, se mai adaugă în aluat puţină făină, care se dizolvă separat şi apoi se toarnă treptat în aluat.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_27a589e369efcaf8e2a7aa38833b8c8c.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_1d4db1f0980ae424d437edb5d75eb1e0.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)