Verifică sănătatea organelor cu ajutorul unei linguri

Fie că rezultatul testului îți va fi pe plac sau nu, trebuie să-ți verifici starea de sănătate la medicul specialist. Este obligatoriu.

Cum se face – ai nevoie de o pungă de plastic, o lingură și…. limba ta. Curăță cu lingura suprafața limbii tale ușor, pentru a nu te răni sau irita. Încearcă să ajungi la partea mai din spate a limbii.

Lingura cu depozitul curățat de pe suprafața limbii bag-o în punga de plastic, leagă punga, apoi pune-o preț de 1 minut sub o sursă de lumină puternică. Cu cât lumina este mai puternică, cu atât rezultatul va fi mai aproape de adevăr.

Ce ne arată acest truc

În acest mod putem afla dacă totul funcționează bine la nivelul sistemului respirator, hormonal, la nivelul intestinelor, rinichilor, cum stăm cu metabolismul, dentiția.

Dacă ești o persoană sănătoasă, depozitele de pe lingură vor rămâne la fel.

În cazul în care capătă o culoare ciudată, un miros urât, poate fi un semn al unei probleme la nivelul plămânilor și tractului respirator, rinichi, intestine sau hormoni.

Nu trebuie să intri în panică. Vizita la medic poate face lumină în acest caz.

Trebuie să ai în vedere dacă ești fumător sau dacă ai carii, atunci este normal să aibă un miros ușor neplăcut.

Multe persoane au probleme cu respirația. Unora le miroase saliva. Unii dintre cei care au un iz de amoniac pot avea probleme la nivelul rinichilor. În cazul în care mirosul a fost unul fructat au avut o dereglare a metabolismului sau cetoacidoză.

Nu uita că este un test pe care îl poți face din amuzament și curiozitate, dar care nu ține locul sfaturilor și investigațiilor făcute de un medic specialist.

Sursă Foto Flickr