Trotinetele, hoverboard-urile și rolele vor fi interzise în centrul Timișoarei. Mijloace de transport moderne și foarte populare, segway-urile, trotinetele, hoverboard-urile și rolele au devenit periculoase pentru micuții care se joacă în parcuri.

Trotinetele, hoverboard-urile, rolele, interzise în centrul Timișoarei, după ce o fetiță a fost grav rănită

Săptămâna trecută, o fetiță de câțiva anișori a ajuns la spital cu dublă factură, după ce a fost lovită de un bărbat pe hoverboard în Parcul Copiilor „Ion Creangă” din Timișoara. Autorul accidentului, un bărbat în jur de 40 de ani, a fugit speriat atunci când a văzut că micuța urla de durere. Fetița a ajuns de urgneță la spital și a fost diagnosticată dublă fractură și i s-a pus piciorul în ghips.

Amenzi dure pentru cei care circulă în centrul Timișoarei cu trotinetele, hoverboard-urile, rolele

Întâmplarea a ajuns și la urechile primarului Nicolae Robu, care a decis că și mijloacele de locomoție alternative printre care se numără trotinetele, hoverboard-urile și rolele vor fi interzise în centrul Timișoarei.
„După acel incident, în care a dat unul peste o fetiță, voi interzice categoric deplasările în Parcul Copiilor. Ce vrem, să se întâmple lucruri mai grave? Se pot întâmpla mai grave. Ori adăugăm la hotărârea ce o avem ori facem alta”, a declarat Nicolae Robu pentru site-ul tion.ro.

În centrul Timișoarei au fost interzise deja plimbările cu trotinete, role, hoverboarduri, segway-uri sau alte mijloace alternative de deplasare. Amenzile pentru cei care sunt prinși pe astfel de vehicule în zona de promenadă a orașului sunt cuprinse între 200 și 800 de lei.