Indiferent de situația în care te-ai afla, cel mai important este să folosești ustensile de calitate care te vor ajuta să ajungi la rezultate de care să fii mulțumită și care să reziste.

Important este, pentru o coafură, să nu te lase la greu în momentele în care nu te aștepți și astfel să te simți încrezătoare în forțele proprii.

Ustensile pentru coafuri impecabile și rezistente în timp

Părul joacă un rol deosebit de important în această poveste a coafurilor care rezistă, deoarece un fir mai tare va necesita mai puțin fixativ și va rezista mai bine într-o anumită formă; versus un fir mai moale care va avea nevoie de mai mult ajutor pentru a rezista la o petrecere specială sau la mersul la birou.

Ustensilele cu care lucrezi însă sunt cele care îți ușurează munca în feluri în care nu îți închipui până nu le încerci prima dată. Tocmai de aceea este important să investești în calitate, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Acum sunt mult mai la îndemâna ta ustensilele folosite de către stiliști la saloane, așa că nu mai ai nicio scuză să apelezi la acelea pe care le găsești în malluri versus cele cumpărate din magazine de specialitate.

1. Uscător de păr

Odată ce ai spălat părul cu produsele de îngrijire care i se potrivesc, pasul care urmează este cel de uscare. Pentru acesta îți recomandăm să folosești un uscator de par profesional, deoarece te vei simți întocmai ca atunci când ieși pe ușa stilistului. Au o putere mare și o durată lungă de viață, astfel încât să poți să creezi numeroase coafuri reușite.

Calitățile acestuia își vor spune cuvântul încă de când îi dai drumul prima dată și te convingi de puterea lui. Dacă îți plac rezultatele de la salon, întreabă-ți stilistul ce uscător de păr folosește și caută să-l cumperi și tu pentru acasă.

2. Ondulator

Cunoști cu siguranță veșnica problemă a fetelor crețe care își doresc părul drept și pe cea a fetelor cu părul drept care își doresc bucle sau cârlionți fără a-și pune permanent și a-și strica părul.

Ei bine, pentru acestea din urmă avem soluția perfectă: ondulatorul clasic sau cel spiralat, cu ajutorul cărora îți poți schimba look-ul în doar câteva minute.

Ondulatoarele profesionale sunt cele care nu îți vor răni părul, ci au proprietăți care îl apără de căldura puternică pe care o emană și îi dau forma perfectă dintr-o singură mișcare.

3. Placă de păr

Avem soluția și pentru fetele care au părul creț și doresc să îl îndrepte: placa de păr profesională care, pe lângă că întinde părul impecabil, te ajută și să creezi bucle mai largi sau mai mărunte.

Și plăcile de păr profesionale au un strat care îți protejează părul de căldura emanată, așa că nu trebuie să îți faci probleme că acestea ar putea fi dăunătoare.

Acestea sunt 3 ustensile care nu ar trebui să lipsească din casa niciunei femei care își dorește să aibă parte de coafuri impecabile ori de câte ori simte nevoia.

Alege să investești în produse profesionale, deoarece costul acestora – dacă ți se pare prea mare – se va amortiza în timp și nu va trebui să te gândești o dată pe an la ce uscător de păr să îți cumperi pentru că cel pe care-l aveai s-a stricat și la fel și în cazul ondulatorului și al plăcii de păr.

Mai mult decât atât, cele profesionale îți vor proteja părul de factori care pot să îi facă rău în timpul coafatului, cum ar fi căldura puternică emanată de acestea.

Investește în calitate și îți vei mulțumi de fiecare dată când vei folosi ustensilele de coafat! 

Credite foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Xpertbeauty