Actrița a povestit că experiențele ei dureroase prin care a trecut când a pierdut cele două sarcini din cauza trombofiliei, o mamă speriată i-a scris să-i ceară ajutorul și sfaturi, încât suferea de aceeași afecțiune, iar între cele două mămici s-a legat imedait o legătură, iar Tișy s-a oferit să devină nașa băiețelului.

Citește și: Angelina Jolie este o mamă de coșmar. Dezvăluirile șocante făcute de o fostă bonă

A pierdut două sarcini într-un an

„La două luni după ce am pierdut o a doua sarcină,  am botezat un băiețel”, a scris vedeta.

„Nu intru în detalii că îmi aduc aminte și iar mă apucă pe șina spinării toate cele…Cert este că, anul trecut când am făcut public prima pierdere de  sarcină mi-a scris mămica lui David despre fricile și temerile ei.Timp de nouă luni  de zile, pe facebook, cu grijă și mari speranțe am fost acolo și am încurajat-o. I-am spus să nu facă din experiența mea și experiența ei, iar dacă acest copil trebuie să vină…o să vină. Și așa s-a și întâmplat! Lunile a trecut iar la un moment dat am primit un mesaj cum că, DAVID- GABRIEL a venit pe lume.

M-am bucurat enorm, fiindcă mi-am dat seama că articolul din 2016 despre trombofilie nu fusese în van, iar cu puterea lui Dumnezeu am putut  să fiu sprijin pentru foarte multe mămici. I-am spus că dacă își dorește noi îl putem creștina. La momentul respectiv ea nu știa că sunt însărcinată…din nou.De fapt nu ne văzusem niciodată în realitate, ci doar virtual prin mesaje. Însă eu am un fler la oameni și mă prind instant la cei care sunt profitori, cei care nu au intenții bune dar mai ales la cei care au energie negativă. S-a emoționat și a zis că i se pare ireal cum pot să fiu atât deschisă practic noi fiind STRĂINE. Nu eram, așa credea ea. Ne lega acel ceva- eram mame amândouă.

La un moment dat, până în botez, da, ne-am și văzut ca să-i ofer căruciorul Sofiei. Îl păstrasem atâția ani în ideea că la un moment dat voi plimba și mezinul familiei. De abia atunci i-am mărturisit cum la distanță de un an pierdusem a doua sarcină. Nu m-am lăsat copleșită de trăirile mele și i-am dat înainte cu toată inima să îl creștinăm pe micuț. Stabilise data botezului restrâns pe 20 mai, iar eu pe 21 mai aveam lansarea cărții cu și despre REȚETE SOFISTICATE. Eram extrem de obosită, dar nu îmi dau seama dacă neapărat de efort cât de faptul că trebuia să îmi înfrunt toate stările pe care urma să le trăiesc. Să semnez o carte pentru publicul și comunitatea care mă urmărește.

Clar, numai gândul mă copleșea știind cât de vii sunt amintirile. Eram însărcinată și radiam de fericire. M-am rugat la Dumnezeu să îmi dea putere pentru tot și toate.Să accept voia lui și să nu încerc să caut de ce-uri. Pentru că nu exista. Așa a fost să fie…pentru mine. În seara dinaintea botezului am spălat toate hăinuțele și le-am călcat. Le-am aranjat frumos în așa fel încât David să simtă pe viitor cât de special, dorit și iubit este de părinții lui, dar și de niște ‘străini’ ce aveau să-i devină părinții spirituali”, a mai scris Tily pe blogul ei.

Fanii vedetei au felicitat-o imediat pe Tily: „Felicitări”, „Tily vă doresc multă, multă sănătate, Fericire. Și cât mai multe împliniri ….!!!”, „Ești deosebită Tilly!”, ”Ești o persoană minunată și te”urmăresc” cu drag!!! Nu îți pierde speranța!!! MINUNILE chiar există !!! ”, au fost câteva dintre comentariile faniilor. 

Citește și: