Artista, în vârstă de 46 de ani,  și-a surprins fanii cu o transformare uluitoare. Aceasta s-a costumat în „Femeia Fantastică”, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Într-o ținută sexy și cu o perucă cu păr lung și brunet, Thalia arată spectaculos, iar imaginile cu ea au cucerit internetul.

ThaliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Prințesa Leonor a Spaniei a împlinit 12 ani. Cât e de frumoasă! Seamănă perfect cu mama ei, regina Letizia

A fost criticată că s-a îngrășat

„Ieri am sărbătorit Halloweenul pentru copii, astăzi sărbătorim Halloweenul pentru adulți. Să ne distrăm”, a scris artista la pozele cu ea.

Fanii artistei s-au declarat fascinați de noul ei look. „Superbă”, „frumoasă ca întotdeauna” „Cât de frumoasă ești”, i-au scris fanii.

Artista a împlinit recent 46 de ani, dar în loc să îmbătrânească, cântăreața pare că întinerește. După ce a fost criticată pe contul ei de Instagram că s-a îngrășat, Thalia a luat rapid atitudine și s-a apucat serios de gimnastică. Frumoasa actriță, supranumită „Regina telenovelelor”, pentru rolurile din „Sărmana Maria” sau „Marimar”, a publicat pe contul ei de Instagram mai multe filmulețe în care își arată exercițiile intense și dificile.

Citește și: