Figura expresivă a unei femei frumoase, cum este cea din imagine, este adesea folosită de psihologi pentru a determina diverse caracteristici ale personalității care stau de obicei ascunse. Răspunde și tu la testul profilului și citește ce spun specialiștii despre alegerea ta.

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost fața albstră

Ești o persoană calmă, cinstită și de încredere. Mulți dintre cei care te cunosc te consideră un om de cuvânt, pe care se pot baza și în care pot avea încredere în situațiile dificile și delicate.

Ai un spirit înăscut de lider, ești echilibrată, asculți întotdeauna părerea tuturor și apoi vii cu o soluție practică și concretă. În orice grup, ești capabilă să preiei conducerea, fără să jignești și fără să înlături pe nimeni.

De îndată ce ți-ai propus un scop, îți planifici cu grijă fiecare acțiune și te îndrepți către obiectivul tău pas cu pas, fără să faci greșeli majore. Această atitudine te ajută să te ferești de deciziile impulsive.

La muncă și acasă ești meticuloasă, vrei să faci totul perfect sau aproape perfect, altfel nu ești deloc mulțumită de tine. Dar acest lucru te stresează uneori mai mult decât ai putea crede. Din când în când, ar fi bine să mai lași lucrurile se evolueze de la sine, fără să încerci să le controlezi tot timpul. Relaxarea îți va da un sentiment cald de libertate.

Testul profilului. Ce reprezintă profilul roșu

Ești o persoană optimistă, plină de energie și gândești mereu pozitiv. Ești curioasă despre tot ceea ce e în jurul tău, ești pasionată să afli mai mult și să descoperi lucruri deosebite.

Ai tendița să fii impulsivă și te implici uneori în activități și planuri fără să stai prea mult să le analizezi. Uneori îți dai seama că ai greșit și că ai pierdut prea mult, de aceea ar fi bine să fii mai organizată și să îți planifici cu atenție activitățile.

Ești altruistă și îi ajuți pe ceilalți, de multe ori implicându-te în activități de voluntariat în sprijinul persoanelor mai puțin norocoase în viață.

Ai o fire puternică, ai mare încredere în tine și ești hotărâtă, chiar dacă te împiedici. Te ridici imediat și pleci mai departe. Ai mare încredere că toate încercările grele din viață vor trece și că poți face față tuturor provocărilor.

În fața situațiilor dificile, te consulți cu prietenii apropiați, ceri sfaturi și ajungi adesea la soluții mult mai bune decât dacă ții totul pentru tine. Prietenii îți vor fi mereu alături și știu că îi vei ajuta și tu la rândul tău.

foto: Shutterstock