Descoperă ce legături există între tarotul și ziua ta de naștere, ce mesaj are tarotul pentru destinul tău, care ar putea fi căile norocoase din viața ta și care ar putea fi marile riscuri.

Data nașterii se adună până când se obține un singur număr, iar acesta este conectat cu una dintre arcanele majore ale tarotului. Spre exemplu, dacă ești născută pe 29 iunie, se ia în considerare doar data de 29, se adună numerele și se obține 11. Mai departe, se adună 1+1 = 2, ca atare, cartea de tarot corespondentă este cea de a doua arcană majoră.

Arcanele majore sunt cărțile de tarot care vorbesc despre viitor, despre destin, despre drumurile pe care le alegem în viață și mai ales despre momentele de cotitură pe care le vom întâlni.

Tarotul și ziua ta de naștere

Născută pe 1, 10, 19 și 28

Pentru persoanele născute la aceste date, reprezentativă este prima carte din seria arcanelor majore și anume Magicianul. Această carte de tarot simbolizează intelectul, comunicarea și, bineînțeles magia, dar în sensul lumii moderne s-ar traduce printr-o mare capacitate de adaptare. Cartea Magicianului arată că vei avea mult succes în viață și că îți sunt întotdeauna favorabile noile începuturi, indiferent ce drum ai alege. Ai aptitudini diplomatice, te descurci cu ușurință în orice situație, ești inteligentă, te adaptezi ușor și mai ales știi cum să profiți de tot felul de ocazii bune.

Născută pe 2, 11, 20 și 29

Dacă ești născută pe data de 2 ale lunii sau în celelalte date care, însumate, ajung tot la 2, cartea ta de tarot este Papesa, o autoritate spirituală, o ființă arhetipală, simbolul maternității, divinității feminine, fecundității și regenerării. Este o carte cu profunde implicații spirituale și totodată o carte norocoasă. Papesa este cea care îți poate dezvălui mai mult decât ceea ce vezi în jurul tău și cea care te ajută să îți dezvolți intuiția, puterile interioare, forța iubirii și dăruirea. Datorită ei, ai un destin protejat, știi ce drum este mai bun pentru tine și rareori vei face greșeli în viață. 

Născută pe 3, 12, 21 și 30

Împărăteasa, cea de a treia arcană majoră este reprezentativă pentru persoanele născute sub numărul 3. Împărăteasa simbolizează inteligența, succesul, perfecțiunea, frumusețea, pasiunea, împlinirea viselor. Ea arată o viață plină, cu multe schimbări în tinerețe, în special până pe la 35 de ani, cu șanse multe și cu multă iubire. În a doua parte a vieții, vei știi să îți construiești singură un destin mult mai echilibrat și vei învăța să prețuiești oamenii care pot dărui dragostea sinceră. Vei căpăta mai multă înțelepciune și vei face mult bine în jurul tău, care se va întoarce întreit. 

Născută pe 4, 13, 22 și 31

Cine s-a născut într-o zi cu numărul 4, are drept carte de tarot pe Împărat, una dintre cele mai importante arcane majore, simbolizând nu doar puterea și dominația, dar și înțelepciunea precum și capacitatea de decizie. Tu ești stăpâna destinului tău! Acesta este mesajul acestei cărți de tarot care arată că nu lași nimic la voia întâmplării și că întotdeauna vei decide singură ce este mai bine pentru tine. Ai o voință puternică, dar trebuie să fii atentă să nu o folosești în momentele critice pentru decizii nepotrivite sau să abuzezi de influența ta asupra altora.  

Născută pe 5, 14 și 23

Papa este cartea de tarot asociată cu numărul 5. Dacă ești născută într-una dintre cele trei zile dominate de numărul 5, vei beneficia de înțelepciunea și răbdarea pe care o etalează Papa. Această carte simbolizează autoritatea, voința, adevărul, capacitatea de a conduce și îndruma. Foarte rar te lași condusă în viață de alte persoane, dar comunici deschis cu oamenii care sunt la fel de inteligenți și echilibrați ca tine. Ai un destin norocos, ai câteva șanse bune chiar din prima parte a tinereții și te vei bucura de o viață liniștită, în care nu vei lăsa pe nimeni să intervină și să schimbe ceva.

Născută pe 6, 15 și 24

Cea de a șasea arcană majoră, reprezentativă pentru persoanele născute într-o zi cu numărul 6, este cartea Îndrăgostiților. Acesta simbolizează iubirea, afecțiunea, pacea, armonia, comunicarea, dar și indecizia prin dualitatea celor doi tineri îndrăgostiți. Destinul tău este marcat de iubire și nu vei fi fericită atâta vreme cât nu vei găsi perechea perfectă cu care îți poți construi viața. Pentru tine, dragostea înseamnă totul și, din cauza ei, vor fi momente dificile în viață, în care va fi greu să alegi între ceea ce ai deja și ceea ce ai putea avea dacă ai risca totul pentru iubire.

Născută pe 7, 16 și 25

Dacă ai venit pe lume sub semnul numărului 7, arcana majoră din tarot care se potrivește destinului tău este Carul, simbol al începuturilor, călătoriei, al drumului și al direcțiilor pe care trebuie să le urmezi în viață. Carul aduce bucurie, entuziasm, aduce noroc, dar și inconstanță, indecizie, pentru că în fața lui se vor deschide mereu alte drumuri. La fel va fi și destinul tău, nestatornic, cu multe schimbări în momentele cruciale, cu puține perioade stabile. Vei avea perioade lungi norocoase, dar vei avea și perioade critice în care vei risca să iei într-o direcție greșită, dacă nu ești îndrumată.

Născută pe 8, 17 și 26

Cine este născut pe data de 8 sau în zilele dominate de numărul 8 are drept carte de tarot Justiția. Este o carte cu valențe multiple, dar nu neapărat cea mai norocoasă. Justiția reprezintă luciditate, echilibru, înțelepciune, putere de decizie și succes în plan profesional. Dar poate fi o carte dificilă pentru că ea nu promite împlinirea prin dragoste și nici armonia și liniștea unei familii împlinite. Depinde numai de tine să îți construiești viața astfel încât să pornești pe o cale dreaptă și să găsești dragostea chiar de la început. În a doua parte a vieții, dragostea va fi mai greu de cucerit.

Născută pe 9, 18 și 27

Persoanele născute sub influența numărului 9 sunt influențate și de a noua arcană majoră din tarot și anume Pustnicul. Acesta reprezintă meditația, izolarea, înțelepciunea și disciplina și tenacitatea. Ești genul de om care trebuie să se descurce singur în viață, ai încredere doar în resursele tale și doar în persoanele foarte apropiate, care te înțeleg. Nu ai prea multă încredere în tine și de multe ori ești pesimistă, deși drumul tău în viață este bine luminat de puterea și înțelepciunea Pustnicului. Ai nevoie de o carieră și de o profesie în care să lucrezi mai multă singură și ai o singură mare iubire în viață.