Târgul de carte KILIPIRIM 2017 – cinci zile de oferte de carte

Între 15 și 19 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi are loc târgul de carte KILIPIRIM 2017.

Aici,  vizitatorii pot găsi cărți la prețuri speciale ale celor mai importante edituri locale.

Spațiul expozițional este deschis publicului între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit.

Târgul de carte KILIPIRIM 2017 – cărți la 1 leu

O ofertă impresionantă la preţuri speciale: de la cărţi la doar 1 leu, la volume al căror preţ a fost redus cu până la 80%.

Vor fi mii de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone.

Ediția de primăvară a Kilipirim este completată și de Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”.

Acest eveniment are loc în aceeași perioadă și în același interval orar.

Vor fi 5 zile de conferințe, cu o participare complexă – terapeuți, psihologi, astrologi, bioenergoterapeuți, medici, personalități în domeniul lor de activitate.

KILIPIRIM 2017 – ceaiuri, specialități de cafea

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, şi ele la preţuri preferențiale, completează oferta ediției de primăvară a târgului de carte Kilipirim 2017.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!”, spune organizatorul Louisa Udrescu.

„Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar și titluri noi, toate cu discount”, mai spune organizatorul.

„Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduceri de prețuri de nerefuzat la toate cărțile din ofertă. Iar pe cititori îi așteptăm, timp de 5 zile, în spațiul expozițional al Kilipirim, să-și împrospăteze lista de lecturi!”, a mai adăugat Louisa Udrescu.

Sursa foto