Târg de Paște 2017 în București, Piața Constituției

Primăria Capitalei a organizat în Capitală târgul „Tradiții și Flori de Sărbători” ce are loc în Piața Constituției.

Evenimentul este dedicat sărbătorilor pascale și este deschis până pe 17 aprilie 2017.

Târgul de Paste este deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

Evenimentul aduce în centrul Capitalei Târgul de Paște, cu produse tradiționale și delicii culinare, spectacole și concerte, un foisor de animale cu expoziție de iepuri și miei, precum și o zonă dedicată copiilor cu ateliere recreative, trenuleț și carusel.

Peste 100 de casute cu produse autentice romanești îi așteaptă zilnic, pe vizitatori.

Aici pot fi găsite obiecte sculptate în lemn, obiecte din sticlă, ceramică, tablouri, bijuterii și alte accesorii.

Vor mai putea fi găsite și instrumente muzicale, ii și costume populare, icoane pictate manual, dar și preparate culinare: cozonaci, pască, prăjituri, plăcinte, ciocolată de casă, dulcețuri și siropuri etc.

Târg de Paște 2017 în București. Cei mici vor avea parte de multe surprize

Cei mici se vor putea bucura de ateliere cu intrare gratuită, ce vor avea loc zilnic în foișorul special amenajat din Piața Constituției.

Programul activităților cuprinde: ateliere de pictură pe față, de povești muzicale interactive, de creație cu accesorii din fetru, mărgele și paiete colorate.

Nu vor lipsi nici atelierele de colaje, cele de decorat ouă de Paște, de realizat coșuri de răchită ornate, baloane din nasturi, cârlige de rufe din lemn ornate sau ateliere de construit copaci din hârtie.

Târg de Paște 2017 în București, Piața Constituției. Concerte și spectacole

Pe scena din Piața Constiuției, între 14 – 17 aprilie, vor avea loc spectacole de muzică sacră, clasică, operă și operetă.

Vo fi și concerte folclorice sau de muzică pop-rock, susținute de cei mai îndrăgiți interpreți din România.

Vor cânta INNA, VUNK, HOLOGRAF, CARLA’S DREAMS, RANDI, NICOLETA NUCA, ALEXANDRA USURELU, ORCHESTRA NATIONALA „VALAHIA”, LAVINIA GOSTE, GELU VOICU, MARIA DRAGOMIROIU, GRIGORE LESE, OPERETA STARS, CAMERATA REGALA, GRUPUL VOCAL ACAPELLA, CORUL SYMBOL și mulți alții.

Târg de Paște 2017 în București, Calea Victoriei

Între 15-17 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală și îi întâmpină pe bucureșteni cu manifestări artistice de stradă și tonete cu bunătăți.

Aici se vor găsi ouă încondeiate, icoane pictate, aranjamente florale, bijuterii hand-made, decorațiuni, felicitări și multe altele.

Intrarea la toate activitățile este gratuită.

Sursa foto