Taraful Viorel Bogateanu a demarat, incepand din acest weekend, o colaborare de exceptie, intr-o spatiu de inalta clasa: TERASA D’ALL CLASS, din Calarasi.

Viorel Bogateanu, alaturi de intreaga echipa a tarafului, vor organiza seri romanesti de exceptie, vor sustine concerte in diferite seri, toate aceste evenimente speciale urmand a fi aduse la cunostinta publicului, in perioada imediat urmatoare.

Pentru toate nuntile contractate cu taraful Viorel Bogateanu, la Terasa D’all Class, in anul 2021, taraful ofera gratis luna de miere in Dubai, 2 persoane, sejur complet de 5 zile ( zbor, taxe, cazare, mic dejun si surprize pentru miri ).

Totodata, va informam ca in luna septembrie 2020, taraful Viorel Bogateanu revine cu un mega concert in Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Informatii pot fi obtinute contactand partenerul tarafului, agentia VIP Business Voyage, a adresa [email protected]

Pentru contractarea Tarafului Viorel Bogateanu, la evenimente private, puteti suna la tel 0738740222, www.viorelbogateanu.com, facebook Taraful Viorel Bogateanu.