Îmbrăcată într-o salopetă mulată cu imprimeu animal print, purtând cizme înalte, până deasupra genunchiului și o bască așezată pe cap în stil french, Tara fost surprinsă zilele trecute de paparazzi în plimbându-se prin Melboure și apoi luând masa la un restaurant de fițe în compania unui bărbat celebru: Max Markson.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Wild Thing! Australia’s Human Barbie Doll, Tara Jayne McConachy, Wears An Eye-catching Animal Print Ensemble As She Enjoys A Celebratory Lunch In Melbourne, After Signing With Celebrity Agent Max MarksonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine e Max Markson

Max Markson este nimeni altul decât unul dintre cei mai cunoscuți impresari de vedete cre trăiește în Australia.

În vârstă de 65 de ani, de-a lungul timpului, acesta a lucrat pentru Kim Kardashian, Mike Tyson, Pamela Anderson, Arnold Schwarzenegger și chiar cu fostul președinte american Bill Clinton.

De altfel, recent, el a și publicat o carte, „On the road with Bill Clinton”, în care povestește experiențele p care le-a trăit în compania unora dintre cei mai faimoși oameni din lume.

Acum însă Max Markson a semnat un contract cu Tara Jayne McConachy, semn că tânăra australiancă e gata să se impună în lumea celebrităților.

Cine e Tara Jayne McConachy

Tara a ajuns în centrul atenției după ce cheltuit de-a lungul timpului aproximativ 110.000 de lire sterline pe aspectul său.

Mai mult, ea a devenit faimoasă după ce a apărut la emisiunea „Botched”, dedicată chirurgiei plastice.

Tara a suferit până acum 5 intervenții de mărirea sânilor, o rinoplastie, o operație de mărire a posteriorului prin introducerea unor implanturi fesiere, nenumărate injecții cu Botox și filler.

Iar demersul ei de „îmbunătățire” fizică este departe de a fi finalizat.

Citește și: E scandalul momentului! Orianne l-a părăsit Phil Collins, ajuns acum în cărucior cu rotile, pentru a se mărita cu un tinerel cunoscut pe un site de escorte

xA cheltuit o avere ca să se transforme în femeie. Cum a pozat acum fostul bărbat Ken și cum arăta înainte