Organizatorii Untold au fost impresionați de comentariul unei spectatoare a festivalului, așa că au apelat la celebrul actor pentru a-i face acesteia o surpriză.

„Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nicio noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: MULȚUMESC din tot sufletul familiei mele”, a scris Carmen Stănescu pe Facebook.

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Morgan Freeman i-a mulțumit  printr-o înregistrare video

Comentariul a fost citit de Morgan Freeman , printr-o înregistrare video, postată pe youtube, actorul încheind prin a-i mulțumi femeii, iar apoi video-ul a fost postat pe

„UNTOLD…m-ați lăsat fără grai, atât pe mine cât și familia mea! Infinite mulțumiri și, mai ales, sincere felicitări pentru marketing! Dacă mai era, cumva, nevoie s-o dovediți, sunteți formidabili în tot ceea ce întreprindeți! Succes în continuare și să nu vă opriți din ascensiune!”, a reacționat Carmen Stănescu pe Facebook.

 

Citește și: