Este timpul să ascultăm “Solo Un Momento”, noul single semnat Ștefania. Este o piesă foarte energică în care dansul și muzică se completează perfect, încă o data! Artista ne provoacă la dans, ne încurajează să ne exprimăm liber și să ne lăsăm cuprinși de vibe-ul muzicii.

“Mă simt extraordinar că pot face muzică și că o pot completa cu dans. Dansul este prima mea dragoste, iar acesta este principalul motiv pentru care în orice material muzical pe care îl voi lansa, va fi prezent. Așa mă exprim eu cel mai bine, prin dans,  dar muzica îmi completează partea de suflet la care dansul nu a putut ajunge.”  declară Ștefania.

În videoclip apar 8 dansatori alături de Ștefania, care realizează o coregrafie complexă, de la început până la sfârșitul piesei. Conceptul de dans a fost creat de Chady, un coregraf foarte cunoscut în industria de show biz românească.

Single-ul este produs de Speak, textul este scris de D.A.M iar de partea de mix și master este responsabil Max Kissaru.

În Septembrie 2017, Ștefania a lansat primul său single “Drinking about you”, o piesă care s-a bucurat de feedback-ul pozitiv venit din partea oamenilor. Tot în toamna anului 2017, Ștefania i se alătură lui Speak, pe piesa “Timpul”, piesă care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări. Ștefania s-a lansat în zona muzicală, realizând un cover la piesa “Nentori” al Arilenei Ara, care a depășit un milion 300 de mii de vizualizări pe Youtube, într-un timp foarte scurt. În cele din urmă, managementul Arilenei Ara, a urcat pe canalul oficial al artistei, coverul realizat de Ștefania.