”La vârsta de 6 ani, am trăit senzația că-l văd aievea pe Moș Crăciunul din povești. Toate au conlucrat la imaginea asta! Ușa casei s-a deschis, ningea, lumina lunii bătea ca-ntr-un basm în cadrul ușii și Moș Crăciun a apărut cu barbă, cu ochelari rotunzi și cu sacul de jucării în spate.

Ceea ce n-am știut atunci era că acel Moș Crăciun era o mătușă de-a mea. Dar senzația a fost unică, magică și irepetabilă!”, își amintește el.

Întrebat ce îi cere moșului acum, artistul răspunde: ”Vreau doar liniște și sănătate pentru familia mea”. Poate și un copil, am completa noi, ținând cont de o declarație recentă a soției sale, Lavinia Pârva. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna septembrie a acestui an, în Bulgaria.

În ceea ce privește programul de Sărbători, artistul, care este și jurat al emisiunii-concurs ”X Factor”, declară că după finala din 22 decembrie se va retrage în sânul familiei.

”În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tradiția familiei mele este să fim toți împreună, indiferent de cât de ocupați suntem, iar de Revelion o să cânt”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Foto: Hepta

Citește și: