Descoperită în 2013 de Adi Sînă, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai cunoscute și ascultate soliste din România. La începuturi ei în showbiz, Lidia a povestit ce viață liniștită și modestă avea la Deva, alături de familia ei numeroasă. Sunt în total 11 frați, ea fiind cel de-al patrulea copil al familiei Buble. În ordinea nașterii sunt Lorena (20 ani), Diana (25 de ani), Elisei (27 de ani), Lidia (30 de ani), Estera (32 de ani), Daniel (36 de ani), Corneliu (38 de ani), Daniela (40 de ani), Simion (42 de ani), Beniamin (44 de ani), Iosif (46 de ani).

Mezina familiei Buble, Lorena, a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță”, din Deva, secția Muzică. Este pasionată de instrumente, în special vioară și contrabas, iar la festivitatea de absolvire a fost susținută de părinții ei. Sunt o familie foarte unită, iar tatăl fraților Buble, un om respectat de comunitate. El este pastor penticostal la ”Biserica Emanuel” din Deva, iar soția lui s-a ocupat toată viața de familie și de cei 11 copii.

lorena-buble-sora-lidia-buble-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Sora cea mică a Lidiei Buble, poveste șocantă din copilărie

Mezina Lorena Buble, care este de o frumusețe răpitoare, a avut câteva povestiri șocante despre copilăria ei. A fost la un pas de moarte după ce sora ei, Lidia, a scăpat-o pe jos.

“Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a povestit Lorena, pe InstaStory.

lorena-buble11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

O altă poveste, la fel de impresionantă. “Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: «Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul». Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. «Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort».

Mami a refuzat. I-a zis: «Domnule doctor, dacă Dumnezeu vrea să-i dea o viață, să i-o dea, dacă nu, să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva». A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze. S-a dus acasă și i-a povestit și lui tati și au fost foarte triști. S-au rugat foarte mult pentru mine. (…) Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”, a povestit Lorena Buble.

Citește și: VIDEO Imagini cu surorile Buble, cântând în biserică. Lidia, fashionistă și la slujbă!

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri grele despre viața în București: fura, de foame, din supermarketuri: „Era mâncarea mea pentru o zi întreagă”