Deschis în ambele între orele 10-17, SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București 2019 integrează cele mai importante două organizații mondiale ale crescătorilor de feline: Fédération Internationale Féline (FIFe) și The International Cat Association (TICA).

Citește și: Sfaturi despre pisici de la crescătorii de elită. Trebuie să le știi și tu!

La SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București 2019 poți admira pisica vârcolac

Publicul va avea astfel ocazia de a cunoaște două sisteme de arbitrare – FIFe (european) și TICA (american) – și, în egală măsură, posibilitatea de a admira exemplare feline care nu sunt prezente în evenimentele dedicate unui singur sistem. La această ediție, vizitatorii vor putea admira rasa Lykoi, supranumită pisica vârcolac (werewoolf cat), datorită asemănării cu un lup.

SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București 2019. Exemplare superbe în competiție

SofistiCAT are ca principale puncte de atracție competițiile “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.  Două prestigioase jurii internaționale vor evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Burma, Devon Rex, Don Sphynx, Exotică, Lykoi, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Orientală, Persană, Ragdoll, Sacră de Birmania, Singapura, Sphynx, Scottish Fold, Scottish Straight.

Sâmbătă 23 martie, în pauza dintre arbitraj și finalele concursurilor, se vor decerna premiile National Winner și Top Cats.

La SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București 2019 poți adopta o pisică

Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania “ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate,
spre adopție.

Vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe față. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete).

Prețul unui bilet de intrare la SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București 2019 este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com