Despre Demi Moore se știe că are lipici la tinerei. Aceasta s-a despărțit în  noiembrie 2011 de Ashton Kutcher, care e cu 15 ani mai tânăr,  după un mariaj de șase ani, iar acum se pare că este pregătită pentru o nouă relație. Actrița a pus ochii pe actorul Jayson Blair (33 de ani),  fostul iubit al fiicei sale Rummer Willis.

„Demi susține că Jayson e foarte sexy și chiar i-a spus lui Rumer că și-ar dori să aibă o relație cu el. E ciudat să te gândești că Demi și Rumer sunt îndrăgostite de același bărbat, dar așa e”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Rumer Willis si Jayson Blair, pre vremea când formau un cupluSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: S-a scris despre ei că s-ar fi despărțit, dar Lidia Buble a negat acum toate zvonurile. Și-a surprins iubitul cu cea mai frumoasă dedicație de dragoste, în direct

Cine este bărbatul care le-a cucerit

Situația este cu atât mai ciudată cu cât, Rumer care a avut o relație de peste un an cu Jayson în 2014, încerca din nou să-l recucerească pe actor.

Potrivit sursei, Demi a început să-l placă pe Jayson și să se simtă atrasă de el, după ce a fost cu Rumer și Jayson într-o vacanță în Mexic.  „Jayson nu mai este iubitul ei și Rumer nu poate să-i spună ea cu cine să se întâlnească. Dar spera că într-o zi se vor împăca, iar acum concurează pentru inima lui cu propria ei mamă. El este chipeș, în formă și are vârsta potrivită pentru Demi. Se știe că îi plac bărbații mai tineri”, a mai spus sursa.

Jayson, care a jucat până acum doar în serialele  „The Hard Times of RJ Berger”  și  „The New Normal” nu prea are succes în carieră, dar are la femei. Se pare că acesta a reușit să provoace un scandal uriaș în familia lui Demi Moore, iar aceasta se ceartă la cuțite cu fiica ei din cauza lui, potrivit National Enquirer.

 

Citește și: