Înncepând de mâine dimineață se va reduce parcul auto al STB. Dar nu e motiv de îngrijorare pentru că s-a redus semnificativ numărul călătorilor”, a declarat Gabriela Firea la un post de televiziune.

Trebuie să redimensionăm parcul auto și astăzi, în jurul prânzului, vom anunța dispoziția și la nivel oficial și va fi comunicată pe cale ierarhică.

Trebuie să-i protejăm pe călători, dar în aceste zile sunt tot mai puțini, pentru că au înțeles mesajul autorităților de a nu face acele drumuri care nu sunt obligatorii.

De asemenea trebuie să-i protejăm și pe conducătorii auto, pentru a nu ajunge în situația în care să nu aibă cine să mai conducă autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele”, a explicat edilul Capitalei.

Primarul a mai spus că în mașinile care continuă să circule se face dezinsecție de mai multe ori pe zi.

Se închid restaurantele și barurile. Se suspendă zborurile spre Spania. Slujbele, doar în aer liber

În baruri, restaurante și hoteluri nu se vor mai putea servi și consuma alimente, băuturi alcoolice și nealcoolice, traficul aerian între Spania și România se suspendă începând din 18 martie, iar suspendarea traficului aerian între România și Italia se prelungește cu două săptămâni, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-o conferință de presă, marți seară.

”Se permite comercializarea alimentelor alcoolice și nealcoolice care nu presupun ramanarea clienților, cum ar fi drive în, room service sau livrare la client”, a anunțat ministrul.

Se suspendă activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise”, a mai spus oficialul. Asta înseamnă că nu vom mai putea merge nici la sala de fitness, dar nici la coafor.

De asemeni, nu vor mai putea fi organizate evenimente la care să participe mai mult de 100 de persoane, în spații închise.

Loteria Română sistează temporar activităţile. Agenţiile loto se închid

Compania Loteria Română a anunţat că, începand de miercuri, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie şi pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Începând de astăzi, agenţiile loto sunt închise”, arată un comunicat al companiei.

Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19 martie 2020, compania face precizarea că aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc.

Plata câştigurilor se va face exclusiv la agenţiile proprii casierie reşedinţă de judeţ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei www.loto.ro. De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plăţi de luni până joi în intervalul 8:30-14:00 şi vineri în intervalul 8:30-13:00, în conformitate cu plafoanele stabilite şi comunicate pe site-ul www.loto.ro, la rubrica Info Loto – Plata câştigurilor”, mai arată compania.

Vezi și Vârsta medie a românilor cu coronavirus este 41 de ani. Care este cea mai afectată categorie

Citește și: