Înlocuiește lavoarul

Poate bugetul pe care îl ai la dispoziție nu acoperă cheltuielile pentru o renovare completă a băii, așadar, ia în considerare să schimbi doar o piesă de mobilier. Propunerea noastră este să te concentrezi asupra unei chiuvete de baie, aceasta având un rol esențial în decorul încăperii. Poți opta pentru un lavoar rotund și modern, pe care-l montezi pe un blat din lemn. Utilizarea unui material precum lemnul va oferi căldură spațiului și un plus de personalitate. Desigur, în funcție de nevoi, poți alege să schimbi chiar cada, ea fiind extrem de importantă în designul unei băi.

Adaugă oglinzi

Oglinzile au capacitatea de a înfrumuseța spațiul și de a crea iluzia unui spațiu mai mare și mai luminos. În plus, dacă până acum te-ai gândit doar la utilitatea ei, poate a sosit timpul să privești acest element ca pe o piesă de artă. Așadar, ia în considerare să optezi pentru o oglindă dreptunghiulară cu ramă de fier forjat sau una rotundă, cu finisaje sculptate în lemn.

Accesorizează baia

Când te gândești la relaxare, mintea îți zboară către mare, plajă sau, de ce nu, către un centru SPA. Așadar, creează un mic colț de relaxare și include în designul băii câteva componente care te vor trimite cu gândul la un astfel de loc: săruri de baie colorate, în sticle transparente, lumânări parfumate, pietre pentru relaxare și un difuzor pentru esențe.

Introdu elemente naturale

Dacă până acum îți țineai cosmeticele în diverse portfarduri sau genți speciale, odată cu crearea unui spațiu mai relaxant și primitor, ar trebui să începi să cauți coșuri sau cutii din răchită. Introducerea unui astfel de material în designul băii va oferi acest sentiment de căldură și de intimitate. În plus, adaugă câteva flori, plante verzi naturale sau chiar artificiale, ele transmițând prospețime și vitalitate.

Evidențiază textilele

Unui spațiu confortabil nu-i lipsesc textilele, așadar, aranjează pe rafturile și etajerele din baie cât mai multe prosoape colorate și pufoase. Prin expunerea acestora, vei obține un spațiu modern și primitor, iar dacă optezi pentru nuanțe puternice, precum roșu sau verde, vei da și un plus de culoare încăperii. Dacă nu ai o etajeră, reconfigurează spațiul și încorporează o astfel de piesă de mobilier. Nu îți va fi de folos doar pentru prosoape, ci și pentru lumânări sau alte obiecte.

Schimbă covorul

Achiziționarea unui nou covor reprezintă una dintre cele mai simple și rapide metode prin care poți transforma orice încăpere, chiar și baia. Pe lângă plusul pe care îl aduce din punctul de vedere al confortului, covorul are puterea de a înfrumuseța încăperea și de a contribui la definitivarea unui mediu relaxant și primitor. Caută un model pufos și care să îmbine armonios culorile vedetă ale băii.

De asemenea, fii atentă la detalii și adaugă un plus de originalitate băii achiziționând elemente elegante și rafinate, de la suportul pentru hârtie igienică până la recipientele pentru săpun lichid și periuțe de dinți.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Romstal