Fotomodelul Chrissy Teigen a anunțat recent că ea și John se pregătesc intens să devină din nou părinți și au apelat la fertilizare in vitro, iar marea veste a venit mai repede decât se așteptau. Soția artistului e gravidă. Anunțul a fost făcut chiar de mama lui Chrissy, Vilailuck Teigen, pe platoul de filmare de la reality-show-ul fiicei ei, „Lip Sync Battle”, potrivit revistei Life & Style.

Citește și: Este una dintre cele mai bine plătite actrițe și câștigătoare a unui premiu Oscar, dar a pătimit mult la începutul carierei: „Mi-au zis să slăbesc că sunt prea grasă”

John Legend și Chrissy Teigen 

Mama lui Chrissy este în culmea fericirii. „Fiica mea este atât de sensibilă de trei zile pentru că e însărcinată”, a spus Vilailuck. ”Chrissy și John au avut probleme în mariaj în ultima vreme și sperăm ca acest copil să-i țină uniți. Ar trebui să le dea un motiv serios și să-și rezolve problemele”, a mai spus un prieten apropiat al cuplului.

Aceasta a recunoscut că John Legend și fiica ei, Chrissy,  au avut în ultima vreme probleme în mariaj și speră ca acest lucru.

John Legend și Chrissy Teigen mai au o fetiță, Luna, care s-a născut în aprilie 2016. Fotomodelul a suferit de depresie post-natală după naștere, iar din cauza aceasta cei doi s-au tot certat în ultima vreme, iar cei doi au făcut și terapie de cuplu.

Citește și: